Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

15 saat önce, deadwoll dedi ki:

 

Ben yeni grafik motorunu beğendim, yeni socket sistemi de güzel gibi duruyor. Yalnız Nvidia'nın RTX teknolojisini kullanmışlar motorda, PoE oynuyorum yea diye ekran kartı almıyordum, şimdi gibi 2070 falan almak gerekecek :<

Ray tracing i diyorsan pre-rendered baked olarak gelecekmis rtx serisine gerek yok yani.

Einhar monologu kimin fikriydi acaba. Hitap ettigin kitle 12 yaş degil ki ne kadar anlamsızdı.

Yeni lig mekanigi falan önemi kalmadi bende o gemleri görünce. Power creepin bokunu cikarmislar iyice. Daha çok projectile daha çok damage diyip bufflamislar yine hayvan gibi. 

Umarim 4.0 da şu yoldan donerler de ışık hızıyla oynamak zorunda kalmayalim biz de. Açıkçası böyle bir yönelimleri olduguna dair bir izlenim vermedi. End game de yine char editorle cheat yapilmis gibi olacaksa karakterler kalsın.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Chris de yazik ilk defa sunuma çıkan üniversite ögrencisi gibiydi. Slaytları ultra hızlı bir sekilde okudu anlattigi seyler cok yeni mekaniklerdi mesela sindirilmesi zaman alacak seyler. Makinali tufek gibi siraladi sunlari sunlari getirdik oyuna diye. Trailerdan sonra aglayacak sandim bir ara sdfsd. Poe mobile i duyuracak olmanın verdigi korku da olabilir. Lan yuhalanırsak ne yapacagiz simdi diye terlemistir sdfsd.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Fin lig sistemi (sezon) var. her 3 ayda bir farklı bir konsept ve mekanikle yeni lig başlıyor. sıfır lig yeni oyuncu için daha iyi. 

skill tree ilk bakışta çok karışık evet ama genelde aynı yolu izleyerek yapıyorsun.

yani crit spell build'in skill  tree'si genel hatları ile belli, crit melee build'in skill tree'si genel hatları ile belli falan. çok az değişiklikler olur item'e bağlı olarak.

bi tane beginner friendly build buluyosun end game'de yapabilecek olan, onu takip ederek başlıyorsun. daha sonra farklı buildlerde karakterler kasarken tree'yi öğreniyorsun olay bu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

39 dakika önce, Fin dedi ki:

hiç oynamadim bunu çok karisik bi talent buildi vardi diye hatirliyorum ama diablo'da keske olsun dedigim herseyi koymus adamlar. sezonlu bi sistemi var mi yeni baslayan biri icin ne kdar friendly olur ?

Skill tree artik oyunun en kolay kismi. lig mekaniklerini nasil optimum kullanacagin, craft, item valuation falan zor konular.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Alıntı

For many months, I nervously anticipated the moment where I would say "We're really proud to finally reveal Path of Exile 4.0.0" before playing the Path of Exile 2 trailer. As you can see in the recording of the keynote, I was barely holding it together as I said those words on Saturday. I purposefully remained on the side of the stage while the trailer played so I could see the audience reactions, and I can't describe the feelings I felt watching the audience experience Path of Exile 2 for the first time. Every small reveal, from the character selection hanging scene, to the caravan town, to the werewolf form and finally to the Path of Exile 2 name reveal caused the audience to gasp. By the time the trailer had finished, I was very close to tears, and it was difficult to hold it together long enough to carry on the presentation. Afterwards, people told me they cried in the audience. This was the proudest moment of my life.

 

d75.0

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 17.11.2019 at 13:37, deadwoll dedi ki:

Fusing olsa muhtemelen chaos'tan pahalı olur yeni sistemde. Bir de her item'ın üzerinde socket sayısı var, muhtemelen o item'a kaç tane ability socket'i takılabileceğini hangi renklerde olacağını falan gösteriyor. Daha çok jewelers ve chromatic harcayağız sanırım.

 

Fusing kesinlikle yok çünkü gemler always linked. Artık itemlara yalnızca aktif skilleri takıyorsun, supportlar da bu aktif skillere takılıyor. Jewellers orblarla aktif skillerin üstündeki support sayısını değiştiriyorsun sadece, yani eskisi gibi 6Link skillin olması için 5 supporlu gem düşürmek (ya da craftlamak) lazım. Avantajı item değiştirdiğinde linklerle uğraşmamak işte, gear upgrade sırasında düşen itemın yok linkinydi yok rengiydi vakit kaybetmemek güzel bi olay. Ha base itemın yine str/dex/int olmasına göre üstündeki skill gem renkleri değişebilir diye tahmin ediyorum ama daha kolay yürür her türlü.

 

Itemlarda aktif skilleri takacağın slotlar da sabit sayıda olacak, yüksek soketli item düşürmek diye bişi yok. Misal one-hand silahlarda / kalkanlarda her zaman 2 tane ya da two-handerlarda her zaman 4 tane gibi. Sonuç olarak toplamda 9 tane aktif skill slotu olacakmış standart gearla, yani potansiyel olarak 9 tane 6L skill olabilir. Tabi eskinin unset ringleri bilmemneler gibi ekstradan gem takılan unique itemlar bişiler de olur, belki 10a 11e çıkar bu olay çok isteyen bültler için. Summonerlar için ciddi bi buff bu olay, eskiden şunu 4linklesek şunu 6linklesek diye hesap yaparken şimdi BAM BAM BAM tüm summonları alabiliyorsun 6L. Ha diğer taraftan aktif skill kullanan EE benzer efektlere sahip bültler de çıkabilir işte önce freezeledim sonra meteor attım daha çok damage verdi kafası. Tek skill spamin önüne geçebilmek için iyi bi adım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...