Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

Cyclone Slayer açtım lvl 70 oldum neredeyse. Bu cyclone gear'le sağlam bir bosskiller'a dönüşüyor mu ? 

Önceki 2 sezon PP Arc Ball Lightning ve Divine Ire Trickster oynadım. İkisi de Uber'i bir kaç saniyede phaselediği için gidip şimdi 5 dakikada uber elder keseceksem yol yakınken rerollayayım. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Evet o, koşarken ability kullandığında koşmak onu cancellıyor falan garip bi durum vardı. Blink mlink hiç bişey kullanamayıp ölüp durdu millet bi süre ahah. Durup atmak lazımdı o skilleri, o da baya saçma tabi. Sanırım fixlemişler.

En kötüsü de şey multistrike supportlu skilllerde tuşa basılı tutmak multistrike ın ikinci ve üçüncü strikelarını cancelladığından dps ciddi azalmış millet bişey kesemez olmuş falan ve sanırım onu hala fixleyememişler. Keza echo mecho da böyle diyorlar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gözyaşları sel ya crashler çalışmayan skiller supportlar falan gırla gitti gerçekten bu sezon. Champion impale çalışmıyorlar deniyor şimdi de lel, merc lab yapmadığım için ben göremedim ama en son ona isyan edilmiş. Bu arada son 24 saatte o kadar çok hotfix geldi ve steamin poe installerı o kadar dandik ki HD'de yer kalmadı poe yedeklerinden, resmen 35gb steam temp klasörü birikmiş durumda. 4,5 mblık fixi 1 saatte falan yükleyemedi. Sanırım kendi clientına geçeceğim ben poe için. 

 

Tam bi teknik kabus ligi oldu, umarım bu kadar hızlı ve bu kadar fazla content pushlamaya biraz ara verip daha ciddi QA yaparlar ilerde.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...