Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

Lig mekaniği ilgi çekici değil, çok fazla stash tab almaya yöneltiyor koca koca item biriktireceksin tonla, beklenen melee overhaul gelmedi ve bi süre daha gelmeyecek, bi önceki lig iyiydi onu baya yoğun oynadık. Falan filan. PoE çok kitleyen bi oyun, ben misal onu oynarken rahat rahat başka bişey oynayamıyorum wow falan gibi bişey kaçırıyormuşsun hissi veriyor. O yüzden iyi ligleri oynayıp kötüleri skipliyorum direk, insanlar da benzer bişi yapıyor olabilir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

yeni lig contenti yine herkesin skipledigi kötü birsey olur garanti de su movement skillerinin animasyonunun kalkması, instant olması bir de bosslarin atacklarini dodgelayabilme cok guzel yenilikler. Yine melee atack animasyonlarına varyasyon getirmisler daha bir güzel olmus. Bir animasyondan digerine geciyor devamli atacklarda.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Melee overhaul, özellikle animation cancel falan çok güzel görünüyor baya beğendim ben. Feelz da diablo kadar iyi olur umarım

Meanwhile immortal call pepperoniler içinde yatıyor (immune yok less damage var ve gem lvla göre scalelanıyor) ve molten shell e armor'ın %20 kadar damage shield eklemişler falan güzel buff olmuş. Bide yeni bi damage shield skilli var steelskin diye. Bunların üçü aynı cooldownda artık

https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/2509916

Alıntı

Steelskin is a new defensive skill which is available very early in the game. It instantly hardens your skin, granting a damage barrier that absorbs 70% of all damage taken. It has a maximum amount of damage that it can absorb, which increases as the gem levels. It only lasts a few seconds, and has a short cooldown, so you'll need to time your use of the skill to protect you from dangerous enemy attacks.

 

1

 

Alıntı

Molten Shell now grants armour while active and a damage barrier that absorbs 75% of damage taken. The maximum damage that it can absorb is based on 20% of your total armour, making it a powerful choice for high Armour characters. It also lasts slightly longer than Steelskin. When Molten Shell absorbs its maximum damage or when the duration ends, all of the absorbed damage is dealt as reflected damage in an area around you, with a large damage multiplier.

 

1

 

Alıntı

Immortal Call is now instant and grants less Physical and Elemental damage taken for its duration. It can consume up to 5 endurance charges, gaining increased duration and additional less Physical Damage Taken. At level 20, this can mitigate 35% of Physical damage taken and 34% of Elemental damage taken. Consuming Endurance Charges adds an additional 10% less Physical Damage taken for each charge consumed. Unlike Molten Shell and Steelskin, the skill has no maximum damage absorbed which makes it a much more effective answer to the deadliest of physical hits. However, it requires more planning and timing to make the most of its effect and no longer grants complete immunity to physical damage.

 

İlk açıklanan ascendancy rework de chieftain oldu. Thicctonic yerine Chieftonic bült yapılır bunla

ktvqny2hp1131.jpg?width=960&crop=smart&a

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Flashback league'de 95 olayım diye uğraşıyorum ben de ama hala daha 89'um + shaper'ı açamadım bile lel. Bir map trade etmek için 1 saat whisper atıyorum millete. Şu oyunun trade'ini adam edemediler bir türlü. Flashback'e başlayıp da bırakan varsa map'lerine çökebilirim ?

Melee çok güzel oluyor bu arada, daha interaktif bir oynanışı olacak gibi duruyor. En son melee oynarken aura'ları açıp leap slam melee skill spam şeklinde geziniyordum map'lerde, çok bayıktı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 29.05.2019 at 10:56, Luriel dedi ki:

Maceraya atılıp generic cyclone buildi mi oynasam yoksa Bv elementalist ile başlayıp para kasıp buildler oturunca mı deiştirsem bilemedim.

kaç sezondur bv başlıyorsun elin alışmıştır bv başla yine.  hızlı hızlı kasarsın gear'ını currency'ni.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...