Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

Level 36 Deathless Uber Elder Kill

TLDR; Level azaltma kitaplarıyla act10 bitip kitavayı kestikten sonra 36ya iniyor, böylelikle leveling skill pointler yine cepte. Scourge arrow ve flat ele. damage abyss jewel stacking, bide işte lvl 21 wrath veren yüzük kullanmış zaten onun lvl req. 36

Da herşeye rağmen adam %100 dodgela oynuyor, sadece tek bi yerde logout olması gerekti. Portal harcadığı için teknik olarak deathless mıdır değil midir tartışılır ama 8500 hp ve fortifyla ben çatır çatır ölürken herif mathilden iyi dodgelayarak kesiyor hll GZ (tu)






Bu da hayatsızların breachstonelarla imtihanı asd. 3 saat 50 dakikada lvl100. 11 dakikada act5, 22 dakikada act10 bitiyor, tabi normal koşarak falan değil bu logout oluyor arada arkadaşları gidip main quest bosslarına portal açıyor login oluyor kesiyorlar falan. Büyük ihtimalle syndicateleri de kullanmışlardır onlardan da güzel xp geliyor. Act10 kitava kesilince map device açılıyor, sonra pure breachstone spam. Hatta onda bile logout olup mob densitynin yüksek olduğu anlarda login öyle xp kazanmaca falan. Heralde bi 500-600 ex harcanmıştır şu işe.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Breachstone isinin moku cikmis durumda, pure chayula'yla oyle fantaziye girmeden 20 dakikada mi ne 70 91 kasiyorlarmis.

Gecen ben de guardian'lari, elder'i, shaper'i falan kestim ilk kez. Shaper icin 22dk video izledim, oneshot gectim sonra tum phase'leri, videoda zor gorunuyordu. Elder'da da iki kez oldum, stun mekanigi mi ne varmis, onun guide'ini izlememistim, mthil keserken basit gorunuyordu sjfkg
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ara ara giriyorum ya geçen de mastermind kestim dandini fight olmuş invul phaseler gereksiz uzun. Bi uber kaldı işte bu sezon, onu da kesersem rahat ederim.

@deadwoll zaten shaper ve red elder falan bunlar kolay fightlar, hele ki 6link varsa. Asıl olay uber elderda, oyunun gerçek anlamda tek zor boss fightı o (bide aul sanırım, 2 sezondur çıkmadı ama bena yelloz).


Üstte lvl36 killi o yüzden verdim, yani scourge arrow schenenigansı bi kenara bırakırsak adam 0 hatayla kesiyor bossu. Mathilden bile iyi dodgeluyor falan, baktığında baya karışık fight. Ben hala HÖRRAAAAA diye channelın ortasına atlıyorum arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pure breachstone işi bu league'de çıktı sanırım. OP olan o diyorlar.

Ben bir sürü mevzuyu daha yeni keşfediyorum, şu Zana Mod'larının bazılarını yeni açtım, şimdi uber elder'ı nasıl keserim diye düşünüyorum kara kara ama elder influence'ı map'in ortasına çekmek bile zulüm gibi geliyor bana. Çok az map'im var; millet aynı map'ten 200 300 tane falan nasıl stack'liyor anlamıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Map ticareti yapacaksın, satıp almadan zor o iş. SSF oynayanları falan geç hayatsız onlar, normal oynayarak çekilecek çile değil.


Biraz paran olunca da uber spamlemek kolay, normal zana questi takip et elder orbu al, red elderı da yakın zamanda kestiğin için haritanda elder influence olmayacak. Influence son yaptığın mapin tierında çıkıyor, şöyle bi olay var elderladığın map t16 olduğundan onu arka arkaya yaparsan illa ki guardian maplerden biri shaper influenced hale geliyor. Ordan sonrası dümdüz guardian mapleri temizleyip elder çıkarıp sonra elder guardianları kesmek bitti gitti.


Aynı elder mapi arka arkaya yapmak zaten en kolay iş, UGS gibi layout + density iyi bi mapi seçiyorsun sonra 3 tane (elderı bi kere kestiysen 4) sextantı additional monsters olacak şekilde yerleştirip full quality + 3 fragment + %25-30 pack sizela koşuyorsun. Başlangıçta 2-3 tane elder UGS satın alsan yeterli, bu kadar fazla modifier varken mutlaka düşüyor haritalar, sonra tek masrafın sextantlar oluyor ama düşenlerle onların da parasını çıkarıyorsun.


Bu arada ne kadar işe yarar bilmiyorum ama diyelim UGS elderladın ama normal UGS yapıyorsun, elder influence çıkarsa yine haritanın ortasında çıkıyor. Öbür yöntem zor gelirse en ucuzu böyle, t1 map bile yapıp elder spawnlayabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok az giriyoruz ya artık, lig başı helecanı kalmadı.

Bu arada ben o jugg hoa bültünün champ versyonunu yaptım ama calamityle, baya 2 katından fazla dps vuruyor 6L asd. Ama tabi o kadar tanky değil. Ha 1 defa bile oneshot yemedim hiç bi betreyal encounterından, über hariç de zorlayan bişi olmadı. Map clear bi toxic rain seviyesinde olmasa da one shot one shot koşturuyoruz akrepciğimle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada teknik bir şey sorayım.

Ben ryzen 2700x + 16gb ram + evga gtx 970 ile oyunda 120-140fps arası alıyordum 1440p çözünürlükte.

Monitörü değişime gönderip ofisteki monitörü eve getirdim (1080p 60hz monitör işte) 30 - 40 fps falan alıyorum şimdi bu monitörde. Max. FPS 60'ta falan ama bana mısın demiyor.

Ne iş sizce?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Uber Elder'ı da kestim bugün. Kendimi şampiyon gibi hissediyorum sdfjnsg

7 try sürdü, ilk 6 try mal gibi mapping build'iyle kesmeye çalıştım. Son try Kaom's root diye bir şey olduğunu öğrenip, storm brand'e taktığım cc gem'leri yerine pure dps takıp tekrar girdim. Map'te dolaşa dolaşa kestim... Olan fragment, map, item vs. alarak harcadığım 1.5ex'e oldu sdkjf

İşin en komiği de son gate kaldığında bossların ikisi de %10'daydı, golem öldü, tekrar summonlarken ben öldüm. Sonra tekrar içeri girerken golem yine öldü sldkfjsdg. Brand'leri castleyip her boku avoid'lemeye çalışarak dolandım 10sn falan boss'lar ölürken.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...