Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

Hehe geçen sezon abuse diye 15+ ex olan zerphiyi itin götüne sok ve yine aynı sezon toplamı 1ex bile olmayan phaserun üzerine kurulu rf/necro vs buildleri olduğu gibi bırak GGG yine şaşırtmadı xD

Sabah görmüştüm reddite baya da comment vardu (eleman 67 lvl CI EB xD uber elder kesiyor bu buildle) muhtemelen invis mevzusunu kaldırırlar ya da bosslara sökmez hale getirirler bu gidişle.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Skill yerine flask daha verimli en azından kafasına göre teleport olmuyor da sorun o değil sorun 0 defansif olup end game bitirmekti. Söylediğim adam 1 hp ile kesiyor uber elderı falan fıstık. Şimdi güya fixlemişler ama invis hiçbir şekilde çalışmıyormuş xD
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Inq'in boktan sustainini görünce LL pen occultist levelladım ve huzura erdim. 3 saniyede guardian phaseliyorum. Bayağı pahalı build ve stat starve & res cap çok ciddi sinir bozuyor gear parçası değiştirmek istediğinde ama hem clear speed hem bosskiller çok tatmin ediciydi.

Indigon nerfu öncesi düşünemiyorum aynı buildi. Geçen sezon oynayanlar sefasını sürmüş esas.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yok Wispy, ben geçen sezon indigonlusuylada oynadım. Bu sezonda vertex ile lvl100 kastım LL poet occult. Indigonla çok yüksek damage vurup manayı yakıyorsun, tekrar düşene kadar mana cost, teklemeye başlıyor karakter. Pek bi zevki yok. Akıcılığı kalmıyor. Chestteki Indigon için opitimize six linki coductivity + elemental hit + curse on hit e çevirip assasins mark la tricurse oynuyorum ben vertex li. 30 kat daha iyi indigona kıyasla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya 3-4 exalted'a yakın currency biriktirdim de, karakteri biraz adam edeyim diyorum. Item'lardan da pek anlamıyorum çar çur oluyor currency. Birisi el atabilir mi müsait bir zamanında.

Storm Brand Elementalist'le consecrated path chiftain var, hangisi end-game için iyi olur, nedir hiç bilmiyorum. Chiftain'i oynuyorum genelde keyifli de ama çok ölüyorum, lvl 89'da tıkandım resmen. 4-5 kere 3 bar kala 0'ladım öle öle fenalık geldi.

HALP!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dun ben de storm brandi biraz fixledim, ilk buldugum buildin boss dmg.i cok kotuydu, oynamasi da zevkli degildi ama essence worm -> wrath -> vaal righteous fire ile birlikte traplari dogru kullaninca boss'lar eriyor direk. Tek sikinti lightning spire trap'i denk getirebilmek.

Benim su an en buyuk sikintim survival'i sacma sapan one shot yiyorum hala ki 6.5k effective hp var.

Daha 1 exalted falan harcadim bu arada ve lvl'i dusuk ama t15 yapiyor rahat.

Edit: elementalist benimki.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de warlord's mark + amulet leech'iyle takılıyorum. Paragon yerine ailment'ları boostlayan ve spread eden node'u alıyorum. Map'lerde hiç bir şey vuramıyor sdf.

Phase'e girmeyen her şeyi one shot'lıyor zaten tırt gear bile. Guardian'ları falan denemedim gerçi de, consecrated path build'inden sonra devrim oldu benim için sdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hepsi tek brand'la 175k civarı teorik dps yapıyor da, shock'tu oydu buydu çıkartınca işin rengi değişiyor. Geçen hazır build indirdim, adamın tek brand tick'i benimkinin 4 katı dps yapıyordu.

Sonra tek tek karşılaştırdım, adam tüm olasılıkları tiklemiş. Ben de tikleyince 2-3 ex'lik gearımın adamın 40 50 ex'lik teorik gearının 3/4'ü kadar falan shaper dps'i olduğunu gördüm.

Ben de "gear mevzuunu anlamıyorum herhalde QQ" diye kara kara düşünüyordum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...