Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

İyi olmuş amk adamlara redditte saçmalamışlar test edilmeden eklenmiş bazı bosslar dedik ne gear yaptında ağlıyorsuna getirdiler. Lan kutik jugg 7.5k es/forti/incandescent heart 5 endurance basalt masalt her bok aktifken 0 dmg modlu mapten (t12 idi sanırım) one shot yiyorsan orada ağır bir sıkıntı vardır.
Oyunun end game bossu vuramıyor öyle bir damage ki dediğim gibi rippy modlar olur öküz gibi ona lafımız yok. Zaten o modlarla high tier maplerde özellikle fortification proclamış syndicate memberlara dalan varsa ellerinden öperim.
Defence more defence diye zırlıyorlar bir de şu kendinden pek emin nugiyen gibi. İyi referans olmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eskisi gibi zaman ayıramıyorum oyuna vs bir tane 70lvl karakter kasmıştım, hafta sonu gece blood aq de kasıyorum act10'a geçmeden önce. namussuzlar birden sıkıştırdı kestiler direkt. sildim oyunu ragele sonra la baya güzel heyecan diyip geri yükledim ahashdad baya baya uyanık olmak lazım eskisi gibi ezbere kasmak yok adamın aklını alıyorlar hele partide kime dalıyor adamama mı bana mı onu kestirene kadar belki en iyi metod kaçmak. hele hele ilerki lvllarda tek atma ihtimalleri varsa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de uzun zamnadan beri ilk defa oynadım açık alanda konvoy varsa onlara dalıyorum yoksa sallıyorum direkt.
böyle 2 kapılı ufak kale saçmalık zaten 50 tane yaratık var ne olduğu belli değil zar zor kapıyı kırıp sonra içerdeki totemi kırmaya çalışıyon binbir vurkaçla falan. kapalı yerde konvoy zaten uçup gidiyor adamları arıyon nereye gitti diye koşturduğundan diğer yaratıklar belliyor.

level 56 scourge deadeye oynuyorum bu arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi olması gereken bu rippy maplere girince yesinler seni eyvallah ama t3 mapde shaper/elder slam gibi vurmasınlar 23094830948 tane mobun arasından.
Hayır red tier maplerde de ekstrası yok yani bir çok masterın anlamsız farm yapmak. SSF/HC/Item/xp farmerların alayı research lab çıkınca girmeyip sonsuza kadar skipliyorlar zaten mekaniği. Manası nedir bir noktadan sonra hepimiz öyle yapacaz leveling için vs.
Kimse ez mode olsun istemiyor ama şuan olan da fazla OP.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O one shotların bir çoğu zaten base damage yüksek masterların bir de yanlarında türeyen yavşak summonerların auralarından oluyor double damage aura çıkıyor one shot atıyorlar eh bir de bunlara mapin kendinden gelen debufflarını/damage bonuslarını ekleyin uber atziri mapindeki vaal oversoul tier slame denk geliyor. Fakat aradaki fark vaalin slami yemen için ya retard olman lazım ya da 3k ms ile oynaman lazım :D Map de ise arkana bakmadan kaçsan bile bir yerlerden birşey kafana çotank ediyor sdf.

PS : sadece masterlardan şikayet ediyormuşum gibi duruyor ama en az onlar kadar tehlikeli, yanlarında çıkan summoner ve yeşil orb olan zikkolar da sıkıntılı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bende ilk defa bu kadar erken bıraktım ligi. Bayadir oynamamistim delve olayı sarmisti eglenceli hala ama git gide hc oynamasi daha imkansız hale geliyor oyunda.

Hatırlıyorum nemesis ciktiginda mesela modları ogrendikten sonra dikkat ettiginde problem yasamiyordun. level 94 e kadar cikmistim cok rahat sekilde.

Gecen gun chiftain la act 9 daydim 63 level falanım. %45-50 phys reduction var armordan gelen. Resistler cap 3.9k hp ve 5 tane endurance charge üstüne basalt flask basılı. Hayvani hp regen var. Hakuyla bir tane daha bir tip vardı atakları ust uste mi bindi nolduysa %90 dan asagi inmeyen faceroll yapa yapa geldigim yerde bir anda %10 a dustum flask basamadan öldüm sonra komedi resmen ya.

Yani durum boyleyken ugrasip high tier map falan yapmaya calisilmaz. Yine yeni contenti skipleyerek oynayacaksak ne anlamı kaliyor.

Bir de o kadar kaos oluyor ki skillerden ne oldugunu anlamak mumkun degil. Kim hangi aoe yi castliyor falan gormen imkansız. Her yerde yesil bir dot aoe, patlayan cosan grafikler, kacarken off screen yedigin spikelar vs çok bokunu cikarmislar böyle degildi bu oyun.


Ademin dedigi gibi bosslar hep oneshot atardi dominus olsun malachai olsun bunların slami yiyince hep ölürdün de takip edilebilen bir mekanik. Aynı şekilde corrupted blood ya volatile blood da küt diye öldürürdü ama dikkat etmen bodos oynamaman gerekiyordu. Şimdi tam tersi olmuş bodos hayvan gibi aoe dps yapıp moblardan önce sen mobları öldürmen gerekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ekrandaki effect miktarını azaltacak bir şeyler arıyorum bu arada, bir bulabilsem. Consecrated path oynarken ekranda hiç bir şey görünmüyor zaten. O fortification'lara gelince karakteri görebilmek için leap slam falan atıyorum. Effect'lerin arasında bi görünüp kayboluyor karakter tekrar. Çoğu zaman boss'u falan kaybediyorum ekranda, neye vurduğumu bile anlamıyorum lel.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Halbüki aratması da kolay item. Önemli statlara bölersek total elemental res (sende 122 var, 115 diye arat) , ES (sende 80 var 75 olarak arat) ve ele damage with attack (sende 35 var 30 olarak arat)

http://poe.trade/search/etenowamikoobe


Tabi sende bide açık prefix var, direk life basabilirsin. Bence 10ex ederi var en az. Oha güzel kafayla fark etmemişim 2 açık prefix var la orda. 20 ex diye yükseltiyorum. Yerse.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Sabah çok erken işim var, sonra boşum akşama kadar. Ben de sabaha kadar map farmlarım sonra işe gider gelir uyurum dedim. Adamlar gece 2'de boş beleş bir patch getirdi hem de 3gb...

Yatsam bi dert yatmasam başka bi dert şimdi.

Birkaç saat önce lirik'in yayınını izliyordum. Herif SC2 oynayayım ya dedi, açtı 25 GB download'a başladı. 10mb/s iniyor diye ağladı yavaş diye. Bir şeyler yaptı hızlandırdı ve 35mb/s ile 20 dakikada falan indirdi. Ağlayacaktım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...