Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

daha zaten çok başlardayım lvl 24 felan bebek daha ama genelde oyunlarda talent için bir kere sıfırlama verilir sonrası para yada gerekli eşyalarla sağlanır bende belki vardır umuduyla sordum. talentta hatalar var kol düzeltilcek şekilde element buildden necro dönüyorum lvl kastığım ve çok başlarda olduğum için çok sıkıntı yaratmıyor hatta işime bile yarıyor necro build oluşturana daha sağa sola arc çakıp çakıp geçiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

0.5 e kadar nerfliydi coc. 0.15 e çektiler. buda saniyede 2 spellden 6 küsür spelle kadar çıkarabiliyorsun demek. belt ve boot tan cooldown recovery max roll alırsan 9 a kadar çıkıyor saniyede. coc buildlerde 0.5 öküzümsü bi nerfti. 6 linkin birini coc, birini kullandığın skill kaplayınca, adam gibi dps çıkmıyordu. bunun haricinde crit ve accuracy kasıyodun. tekrar hortlar coc buildler. yeni lig için seçtiğiniz starterde lycosidae olmamasına dikkat edin. coc bu kadar bufflandıysa lycosidae fiyatı uçar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Stat stick nerfi için arka sayfadaki leave guild tuşu resminde gizli mesaj var işte bex kafa açıyor. Ki timed crafting ne onu da bilmiyoruz, heralde beastcraftinge benzer bi olay olacak timed eventleri yapıp craftı gerçekleştirebileceksin falan.


Lazımlığından emin değilim, belki şu dual wieldmişcesine AS verme olayını kaldırsalar yeterli olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...