Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

Bence yeni lige kadar hızlıca oyunu öğrenmelik bişi kasayım diyorsanız streamerların league starter build videoları oluyor, ordan size hoş gelen bişeyi seçip oynayın. Şu an lig sonu, mantıksız gelebilir ama o buildler hem fazla kompleks olmuyolar hem itemlarını toplaması kolay oluyor. Final endgame contente yetemezsiniz(Zaten yeni lige kadar öğrenip yetişemezdiniz) ama oyunun temellerini kaparsınız hızlıca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Suan poe ile ilgili tek sıkıntım melee build oynamayı seviyor olmam ama melee buildlerin ozellikle yeni liglerden sonra cok kotu bir yerde olması.

Delve ve incursion vs bunların hepsi ekran silen karakterle iyi oluyor. Aynı sekilde lig baslangıcında maplerde de ortalama ustu bir hızda ilerlemek de cok iyi. Kacınılmaz olarak arc ve ya yeni gelen frost buildlerinden biri op olursa onlara kayıcam.

Delve sonunda (simdi) arc totem denedim. Karakteri nası kasacagımı, nerde guclu nerde gucsuz oldugunu cozdum, eger arc a buyuk bir nerf gelmezse ya self cast ya totem/trapli bir arc oynarım gibi duruyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...