Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

En çok arc buffını merak ediyorum ne kadar damage buff aldı eğer yeterli buff aldıysa arc akarım. Sezonda gayet güzel görünüyor bu arada.

Ayrıca şu puritylerin vaal versionlarına gelen "Enemies Lightning/Cold/Fire Resistance is Ignored by Hits" olayı efsuni olmuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

düşen maplerin leveli o an yaptığın maple de alakalı.beyaz moblardan map levelinden daha yüksek düşmez mesela %100 ihtimal de olsa. magic moblardan +1 bosstan +2 ye kadar düşebilir. örn t10 map e girdin boss kestin t12 ye kadar map düşebilir.işte aşağıya doğru sınır olmadığı için t2 de düşebilir.sadece t1 düşmez çünkü %100 ihtimalle 1 lvl üste çeviriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dediğin gibi yaptım. Garanti bankasını buldum ödeme dedim Gpay yönlendirmesi yaptı. Gpay de sanırım kredi kartından değil banka hesabından çalışıyor. Sonuç olarak banka hesabından değil kredi kartından ödeme yapabileceğim bir yöntem bulamadım.

Ayrıca 20 USD = 98.66 TL olarak çevriliyor neden acaba?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun hisselerinin %80 i Tencent firmasına satıldı. Her ne kadar Chris Wilson PR yapıp, biz halen bağımsızız. Tencent bize karışmayacak falan diyor olsada bu pek gerçeği yansıtmıyor. Tencent firmasının bu güne kadar çoğunluk hissesini elinde bulundurduğu firmaların oyunlarına yaptıkları baya ihtilaflı.

Okumak isteyen olursa Redditteki shitstorm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...