Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

Grafiğe falan kafam girsinde masa üstünde tıkladıktan 10 saniye sonra oyun oynamaya hazır olarak açılıyor. Sonunda optimizasyon oldu diye sevinmek istiyorum ama 2 gün sonra yeni bir patch le eski halini alır diye korkuyorum :( Bilen bilir baya pc killer dı bı oyun. Arkadaşımın ekran kartı bu oyunu oynarken yandı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adama zır cahil muamelesi yapmaya gerek yok. Bu oyunun optimizasyon sıkıntısı her zaman vardı.Forumlarda pc killer olduğundan herkes bahseder. Adam gamer.Zibil tane oyun oynadıda poe yemi denk geldi yanması. 10 gün öncesine kadar kağnı gibi açılan oyun hızlı açılmaya başlamış dediğim bu. Aynı sistemi kullanıyorum, görevi sonlandırmadan ilkinde açıldığı olmazdı. Var birşey ki söylüyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim tost makinasına iyi gelmedi abi bu exp.

her bi zıkkım kapalı olduğu halde fps 100-60 dan 30-15'e (yer yer 1-3sdfs) düştü. Dx11 de biraz daha yükseliyo fps ama bu seferde crash verip duruyor devamlı.

hadi fps'ye katlansam bile 15-20dk içinde makinanın ısısı 90C ye vuruyo, yakıcam en son aleti :)


foruma baktım da aynı sıkıntıyı çeken bi dünya adam varmış benim gibi. (ki betada oynamış bir çoğu ve betada böyle bir sıkıntı yoktu diyorlar.)

fix patch'ini bekliycem artık, oyun benim için oynanılabilir durumda değil şu an.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...