Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

act 2 merciless bitiriyoruz, elemental resistler 10-20% lerde sürünüyordu, passivelerle 45-50% lere çektim ondan sonra rahatladım. resistler 50% altındaysa saçma sapan one shot yiyorsun packlerde. chaos problemi var ama o da ömürlük sorun asdasd -60% napsan toplamaz. ufacık piçler 20-30% vuruyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilvl yuksek istediğin basede itemleri topluyorsun. daha sonra onları orblar yardımıyla istediğin statlara sahip bir mavi iteme ceviriyorsun. o maviyi yine orb basarak sarı iteme ceviriyorsun vs vs enchantlarla güncelliyorsun. Başlangıç için cok akıl karı değil craft için sağlam materyal lazm ama end game için girmek gerek tabi.

vaal orb çok eğlenceli olmus 6L chest gitti bir heycan uğruna :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Black_Hand said:

shadow ile olur mu ki o build?

Shadow crit dual dagger kasıyorum class assasin
Çok zor ilk karakter olrarak. party giriyorum bazen milletin saniyeler içinde temizlediği pack bnm için ölum.üstüne kolay öluyorsun. ilk kez oynuyorsan daha rahat bişiler kasmman daha iyi
Ziggyd nin yutub kanalında lighting templar builfi var nesela ona bak acayip kolay gözukuyo
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

poe forumlarında desyncin nedeni detaylı anlatılmış teknik olarak çok bilmesemde oyunun cliente bazlı değil server bazlı olması falan filan yazmışlar işte ama kısacası serverla arandaki bağlantı iyiyse sorun çıkmıyor. ben şu an milan da oynarken amsterdama göre aşırı fark var chest açarken oyun donuyordu mesela.bi de lockstep bağlantın kötüyse daha beter yapıyor.
şu anki desync rahatsız etmedi gerçi daha normal zorluktayım . arada moblar ışınlanıyor kendi karakterim geriye filan çekilmedi zaten kötü olan o packin arasından kaçtım sanıp aslında kaçamamış olmak.

şimdi bir de lockstep e geçip denedim desync yapmıyor artık moblar ışınlanmıyor.heralde otomatik ayar yaparım kendisi ayarlasın.latency 115 de sabit diğer tarafta 60 da da düşüyordu 300 e de çıkıyordu sabit değildi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda mercilessa geçtim resmen çöp olan spectral throw deadeye rangerımla akıyorum resmen 3 screen öteye gidiyor st acayip bir speed clear var.Spark ve ST hep içimde kalmıştı bu sezon st başladım şuan için efsanevi zevkli bakalım high tier maplarde ne etcez :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...