Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

parendus kutuları fazla rippy olmus ya melee oynayanlara yazık direk. normal zorlukta oluyordum az daha. merc de falan o ground slam atan tipler stun lockta tutar direk. nerf kesin gelir onlara en azından normal e cruel a falan.

Flassh said:

millet 70 lvl yapmış ya
ben daha yeni act2 geçtim

nick AlisonWO bu arada

edit: bazen mapde loremaser armormaster falan diye adamlardan side quest gibi bişey cıkıyor. ne işe yarıyor bu herifler?


http://pathofexile.gamepedia.com/Master
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

labirent nasıl kanser olmuş ya
34ken girdim 33 level labyrinthe, 38 level oldum bossun ilk phase yeni bitmişti. layoutlar trollüyo paso insanı. ikinci gold keyi ararken darkshrine buldum bir yerde, tıklayınca oyun kitlenip çöktü, geri de girilmiyor tabi...
merciless sonunda gelip toptan temizleyeceğim hepsini sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hızlı ve kolay kasmak içn ne yapmalıyız, şuan 32 lvl falanım normal mod act3 questlerim bitmek üzere bazıları labirent farmlıyo surekli nedendir? bende act3 questlerini tamamlayınca labirent mi kasayım, act4 e geçmeden?

item sorunum cok oluyor özellikle, nerde nasıl iyi item farmlanmalı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hızlı kasmanın yolu hızlı oynamak.amacın merciless act 4 e gelmek . üzerinde 2 tane koşma hızını arttıran iksir olsun packler arasında devamlı kullan.tek düşmanlara saldırma sadece gruplara vur aoe ile.doğrudan hedefine koş dolanma.böle oynarsan map lvli senden daha yüksek olur ve çok exp gelir.
şöle sölim map lvl i senden yüksek değilse gereksiz dolanıyosun demektir.content bitene kadar farm yapılacak bişiy yok zaten.düzgün buildle biter.maplere geçince düzgün eşya lazım işte orda başlarsın farma
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...