Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3


Sam

Öne çıkan mesajlar

beğenip beğenmemek sana kalmış.

niye çıkarımını pc gaming'e yapıyorsun onu anlamadım. oyunu sen beğenmeyince evrensel olarak oyun kötü mü oluyor? d3 promote eden adamsın, senin beğenini kim ciddiye alır ki.

ayrıca sen kendin açıkladın "yetemediğini" ben sana herhangi yeni bir tespit yapmadım. kendin belirttin yani poe başlıklarında : "şuna çok kafa yormak gerekiyor", "şunla uğraşmak gerekiyor" gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gerçek oldu, olmadı mevzusu değil.

tartışma platformu. yazıyorsan karşı fikir geldiğinde "neden ciddiye alıyorsun" demeyeceksin. eğer düşüncen buysa yazma abi böyle şeyleri madem argüman yaratmak, düşünmek istemiyorsun.

adamlar indie bir ürünü blizzard gibi bir devin karşısında goty seçerek tepelere taşımışlar. bu pc gaming için çok çok çok iyi bir haber. sen oyunu beğensende beğenmesende. adamlar bilmem kaç milyon satan diablo 3 dururken aynı genrede kıçı kırık 3 tane adamın yaptığı f2p oyunu öne çıkarmışlar. bu triple A stüdyolarının hepsine kocaman bir "fuck you, you suck" mesajıdır. bu stüdyolar bitirdi, bitiriyor pc gaming'i. sevineceğiniz şeye "pc gaming is dead" diyorsunuz.

sektörün ihtiyacı olan şey poe ekibi gibi ekiplerin daha çok üretim yapması ve ürün çıkarması. bu tarz projelerin desteklenmesi. player-driven developer production konsepti. GOTY seçerek buna bir nevi destek vermişler, bu fikri promote etmişler. bunu mu beğenmiyorsunuz yani.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

PoE game of the olmaktan çok uzak bence, bana kalırsa yanlış seçim. Bu sene çok kısır ama PoE matematiği güzel bir oyun atmosferi bence goty olucak kadar başarlı değil abi. Mekanikleri güzel evet goty için hikayeden seslere herşeyin etkisi olması lazım.

Bu sene güzel oyun yok malesef. PoE ne özgün bir oyun değil birde. Güzel oyun bazı yönleri ile ez mod oyunlarla dolu piyasada ayrı bir zorluk seviyesi sunuyor ama dediğm gibi. Atmosferi goty olacak kadar iyi değil bence.

Ama rakipleri ile karşılaştırdığın zaman eh. 2013 boktan harbiden.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...