Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MapleStory 2


Khiran

Öne çıkan mesajlar

said:
MapleStory 2 finally surfaced today. Developed by N Square, a development studio that cooperated by NCsoft and Nexon, MapleStory 2 released the teaser site in Korea. This is the first time that we hear the official news about MapleStory's sequel.

MapleStory 2's background story happens earlier than MapleStory's. The 3D MMORPG will have many familiar monsters from MapleStory, but it has its own unique gameplay and settings.

MapleStory 2 is planned to kick off beta test in Korea next year. Besides MapleStory 2, N Square is also developing Mabinogi II : Arena, Project K etc. More information about MapleStory 2 will be unveiled by Nexon soon. However, we will not get anything about the game from Nexon at the upcoming G-Star.

http://maplestory2.nexon.com/

3D ilginç olabilir
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Buda oyunun sızdırılan tek ekran görüntüsü..;





Oyunun temelde oynanışı değişmeyecekmiş. Sadece kamera açısı değiştirilmiş ve grafikleri yenilenmiş. Hoş duruyor ya. Şu işi adam gibi kotarırlarsa oynanır. İlk oyun baya güzeldi.

Ragnarok olayına dönmesinde. Beceriksizler. Adam gibi bir Ragnarok 2 yapmak çok zor... İlla değiştirip wow çakması saçma sapan birşey yapacaklar yoksa olmaz. Sinirlendim bak yine...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 4 yıl sonra ...
steam'de çıkmış. indirdim, denedim, 15 dakika dayanabildim. aşırı yüksek düzeyde anime vasatlığı içeriyor. yani böyle anime temalı cicişli mmo oynamıştım önceden ama ya yaşlandığımdan ya da bu oyunun vasatlığından katlanamadım fazla. ilk görevde koca wizard'a yerden çöp toplattırıyorlar.

bu tarz combat şeylerini severim. dragonica diye bir oyun vardı onu bayağı bir oynayıp beğenmiştim ama bu oyun direkt böyle şirinlik yapmaya çalıştığından katlanamadım. :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...