Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HGS


paspatur

Öne çıkan mesajlar

Benim HGS artık %100 okumuyor. Karayollarına söyledim bunu, nasıl değiştirebilirim diye sordum. Değiştirmenize gerek yok, kaçak geçiş olarak alarm verse de hesabınızdan normal düşer, aksi olursa bize ulaşın dediler. Hakkaten öyle oluyor.

Uzunca bir süre kontrol etmiyordum, geçen hafta topluca bi bakıyım dedim. Son 3 ayda, 3 kere otoyol girişi gözükmemiş, sadece çıkış kaydı tutulmuş ve max. ücret yazılmış. Bunları listeleyip gönderdim HGS'ye Cuma günü, dün düzeltip iade ettiler hatalı kesilen ücretleri.

Eğer HGS'niz okunmuyorsa arada bir bakın kayıtlara, sorun varsa da iletişime geçin, hallediyorlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 yıl sonra ...
Şöyle bir entry gördüm, gerçekliği konusunda şüphem var, bilgisi olan var mı?

https://eksisozluk.com/entry/67387993

said:

ptt'nin google play hesabı hacklenip hgs uygulaması sahte bir uygulamayla değiştirildi. ptt kısa süre önce farkederek uygulamayı değiştirdi. kredi kartı kullanarak bu uygulamadan hgs bakiyesi yükleyenler hemen bankalarıyla iletişime geçmeli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
Anadolu bozkırında yaşıyorum.10 gün önce fırsat bulup egeye motosiklet ile gezi yaptım.Ptt den 6 . Sınıf hgs cıkarttım.Neyse gişelere geldim.Hgs yi elimle kaldırıp okutayım dedim .Plakadan düşüyormuş normaldede,bozkırda hgs olmayınca her kafadan bir şey çıktı yola çıkmadan.Sen en iyisi dur gişelerde elinle kaldır okut dedi matıklı geldi.Neyse gişelere geldim elimi cebime attım ulan hgs kartı yok .Cepden telefon vs çıkarırken düşürmüşüm bir yerde.

Geçtim haliyle kaçak geçiş yazmadı sorun yok,şimdi hgs kartını kaybettim ne b.k yicem.iptal mi ettiricezkartı gidip.Yada ne yapıcaz baktım sağlıklı birşeyde bulamadım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
garantiden HGS benimkisi. Avrasya Tünelinde sıçıyor resmen. HGS bakiyesi 70tl e falan çıktı şu anda. Geçtikçe bakiye yüklüyor ama ayrıca 16.6tl de ödeme yapıyor galiba. Zamanlar tutmuyor geçişlerin. Baya malca bir durum.

Mesela 01.07.2017 15:30'da geçtin.

Bankadan çekim işlemi 1 gün sonra oluyor bazen. geçişin sistemde 02.07.2017 falan gözüküyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...