Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[FM 2014 Multi] Anadolunun Patates Tarlalarindan, CL Finalinin Cillop Yesil Sahalarina


Azmodai

Öne çıkan mesajlar



Elit Menajerler(ve Screwy) Gururla Sunar
Spor Toto 2. Lig maceralari.

Merhabalar arkadaslar. FM 2014'un cikisi ile birlikte muazzam klanimiz tekrar toplanip cilginlar gibi bir oyuna baslayacak. Umariz ki ilk surumde cok fazla bug yoktur ve oyun 2 haftada bir cokmez.

Oynayacak arkadaslar Azmo, Cons, Screwy, Moriarty ve eger vakit bulabilirse Phyx olacaktir. Haftasonlari oynayip, eger denk gelirsek hafta ici de kisa oyunlar atabiliriz, belli olmaz.

Bu threadde umuyorum ki arada bir usenmez isek eger, kendimizi bilgilendirip bu muthis rekabeti de sizinle paylasacagiz. Fazla detaya girmeyecegiz, zaten Turkiyenin en kotu oyunculariyla oynuyoruz, bi anlami yok fazla detaya girip full analiz yapmaya, daha cok menajerlerimizin gelip desarj olmasini umuyorum.

Neyse bu kadar intro yeter, bi sonraki postumda Elit Menajerlerlerimizin (ve Screwy) takim secimleri yer alacaktir.

Yeni sezonumuz hayirli olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ankaragücü'nün yeni Teknik Direktörü Moriarty, oynanacak mücadele öncesinde dünyanın en iyi futbol programı Telegol ekibinden Serhat Ulueren'in sorularını cevapladı.

"Cons Dosyası"

Cons ile aranızda bir rekabet var mı sorusuna, "Geçen sene Bayrampaşa'yı çalıştırdığım dönemden kalma bir olay. Cons transferi pek beceremez, her futbolcu bana gelmek, benim gibi bir teknik direktörle çalışmak isterdi. Skype'ta olanlar, her transferimden sonra Consun nasıl ağladığını, aykut kocaman istifalarını çok iyi bilir. Bilenler bilmeyenlere anlatsın " dedi. Serhat Ulueren'in, Cons'un iyi bir teknik direktör olup olmadığını sorması üzerine, "Cons adamsa, Altay'ı şampiyon yapar. Ama sanmıyorum. Adam değil." şeklinde cevapladı.

"Azmo"

"Azmo tam bir erkek ve futboldaki en tatlı adamlardan biri. Ondan çok şey öğreniyoruz. Arabistan futbol konusunda uzay ve Azmo futbolu, futbolun beşiğinde öğrendi. "

"Screwy - Elitizm"

Serhat Ulueren'in son sorusuna gelen cevap ise oldukça düşündürücüydü. Serhat Ulueren'in "Sizce Screwy hiç bir zaman Elit bir menajer olabilecek mi?" sorusunu "Hayır." olarak cevapladı.

Ankaragücü Taraftarında Büyük Sevinç

Takımlarının başına Elit bir menajerin gelmesiyle geleceğe umutla bakan Ankaragücü taraftarları hocalarını havaalanında karşıladı. Taraftarın "ATARIZ EXİ SİKERİZ MORİYARTİYİ" tezahuratlarına Moriarty elini kalbine koyarak cevap verdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://i.imgur.com/W7M90Js.png

Takimlar + Kurallar

Tekrar merhabalar, sizi detaylarla baymayacagim, hemen menejerlerimiz ve takimlarinin listesini koyalim:











Kurallar

Cok fazla kural yok, ama olanlar da su sekildedir:

1. Oyuncular ilk 2 sezon takim degistiremez. Teklif geldiginde reddetmek zorundadir.

2. Eger bir oyuncu kovulursa, iki secenegi vardir:
i) Eger Sampiyonluk sarti doldurulmadiysa, Turkiye ligleri arasindan bir takima basvurup o takimda direkt calismaya baslayabilir

ii) Kendisini emekli yapip, nickinin sonuna rakkam eklemek zorundadir. Her yeni oyuncuda bu rakkam artacaktir. Mesela Azmo II, Azmo III, Azmo IV. Yeni karekterini Sunday League reputationu ile acmak zorundadir, ve en dusuk ligde bulunan humanin liginden baslamak zorundadir.

3. Sampiyonluk Sarti. Eger bir oyuncu Turkiye Super Ligin sampiyonu olursa, yurt disina acilma secenegi aciliyor ve teklif gelen her takima gitmek mumkun oluyor. Bu sart dolmadan ama herkes Turkiye icinde oynamak zorundadir.


Yakinda updatelerle geliriz usenmezsek, bu konu Aquilanin dedigi gibi, 3 sayfayi gecerse de cok mutlu oluruz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...