Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni başlıyorum


Pluton

Öne çıkan mesajlar

Pluton said:

23 Level oldum. Pek giremiyorum ama girincede 3-4 saat takılıyorum. Keşke daha fazla zamanım olsaydı, gayet iyi bence.

Görevler muhteşem adamı sıkmıyor. Dungeon Finder sevdim v.s v.s

Bakıcaz bakalım yavaş yavaş ilerliyorum işte Panda Monk'um ile :D


Bildigimiz WoW'dan bahsediyorsun degil mi? Baska bir oyun filan degil yani? B)-
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğimiz Wow. Sanırım siz artık yıllardır oynayınca sıkılmışsınız ama yeni başlayan birisi için çok muhteşem bence. Şuan Level 30 oldum ve şuan bineklere binmek için sabırlanıyorum.

Yapıcak okadar çok şey var ki oyunda. Birde benim online olma süremi hesaba katarsak baya bir oynarım ben bunu yvş yvş sindire sindire :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kim ne derse desin beni oyuna baglayan sey pandaren monk oldu. blizartin oglunun sinifi degil ama cok eglenceli. ayrica monklar kiyakli exp bakimindan. iki haftada 90 olursun casual. darkmoon faire (fazladan exp bufflu haftalik etkinlik) denk gelirsen bir hafta surer. tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun başlarda çok zevkli ya.sonlara doğru bayıyor.bende 85 e kadar oynayayıp bayınca bırakmıştım.özellikle önceki paketlerin dungeonları çok daha zevkli.sağolsun girdiğim guild beni kırmayıp benle birlikte girmişti asfkhasf.keşke o zamanlar başlasaymışım dedim hatta
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Panda, cataclysm den daha bayık bir paket bence yada başlarda öyle gelmiyor ama daily manyağı olduk paketin başlarında. birde ozaman FLex raid falan da yoktu LFR ye bile yetenekli sağlam adamlar giriyordu şimdi flex için adam bulmaya 40 saat orgrimmar da takılıosun.Kahrolsun flex raidler oyunu ,koca azeroth u ikiye böldü resmen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...