Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 4


Gaboo

Öne çıkan mesajlar

kim diyor abi bunları, en ufak sorun geçenin futbol hayatı riske deniyor asdfdas

NTVSPOR Radyo'da konuştular. Böyle de oynayabilirmiş ama belinde sürekli ağrılar olurmuş. GS sağlık ekibi kesinlikle ameliyat olsun diyormuş ama ameliyat olursa çok büyük ihtimalle sezonu kapatacak. Ameliyat olmasa da zaman zaman hafif, zaman zamanda çok ağır ağrılarla baş etmesi gerekebilirmiş.

Ha birde benzer sakatlıklarda ameliyat olsa bile nüksetme durumu olabiliyormuş, çok sık rastlanan bir şeymiş. Bel hastalıkları çok sıkıntılı işlermiş, hatta son dönemden birini örnek vermişlerdi de unuttum.

Çok hata vs. yapıyor, yeteneksiz de ama Semih'in hırsına ve oynama arzusuna hayranım. Bu tipte kaliteli kişilikli adamlar gerekiyor ülke futboluna... Umarım en kısa dönemde döner ve gelişimine sorunsuzca devam eder.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yine Nani, Farfan, Robben haberleri. Yıldız almayın şu takıma anasını satayım lan. Adamların ismini görünce bile irkiliyorum, evet Robben'de bile. Bruma oynayamıyor, Amrabat kadroya giremiyor. Çok berbat olduklarından mı? Saldır yerli piyasasına işte, kuralına göre oyna şu oyunu. İlla yabancı alacaksan da sol bek-sağ bek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten yalan o haberler hiç sanmıyorum yeni yabancı alınacağını hatta satılacak bi kısmı yada kira

Kural yüzünden

Muslera
Şeju
Ebüüe - ki gönderilmeli bence
Sneijder
Bruma
Drogba

Yeterli yabancı sınırında seneye de 5 olacak sınır ok işte

Hayvan gibi bu sene ki şamp. Ligi gelirini vs yerliye yatırmalı ki mancinin röportajları bunu gösteriyor yerli istiyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Seneye 5+3 geleceğinin bile bile yabancı almak bile bile lades demektir. Yerlilerin fiyatı tavam yapacağı da ayrı bir gerçek. Alt yapıya çok çok önem verilmelidir ki gs nin Almanya da yaptığı çok güzel bir hamle eğer Almancıları yetiştirmek adına ise
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...