Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mekanik Twisting Nether


micha

Öne çıkan mesajlar

Guildimizin Boss Fightlarinin belli bir hikayeye göre kurgulanması ve bu hikayedeki en iyi rolü sonuna kadar götürebilmek yani uyumlu parçayı yerli yerine oturmak olan Mekanik'den almaktadır.Eglenceli ve aktif toplulugun bir parcasi olmak isteyen, raidlere uyumluluk takvimleri kontrol eden seviyeli olan arkadaşlara kapımız açıktır.

Burning Legion .. Yıllar süren maceralaramızdan sonra, isminin hakkını verircesine, yavaş yavaş bir kalitesiz ortam ve polonyalıların uygarlığı haline geldi.. Ve sonunda, uzun süredir tüm realmi etkileyen seviyesizce durumlardandaha fazla dayanamayan ekip Twisting Nether'e transfer oldu.Bünyesinde Barcode Denovo gibi eski guildlerinde oyuncularinin bulunduğu hatta Vanillia zamanından Nihilium bünyesinde abilerimizinde
yer aldığı bir topluluğuz.

Her zaman kendimizi ve guildimizi geliştirmenin yollarını arıyoruz.
Eğlenceli fakat disiplinli bir ortamda raidlerimizi sürdürüyoruz. Normal zamanlarda haftada 3 gün 20:00-00:00 saatleri arasında raid yapmaktayız.

Sizden ne bekliyoruz?
Basit olarak, en iyileri aramızda görmek istiyoruz.Adam gibi adam arıyoruz.
Raid saatinde log olup, raid bittiğinde oyundan çıkan birini
istemiyoruz.
Raid dışında hiçbirşey yapmayan anti-sosyal üyeler de aramıyoruz.
Mevcut raider kadromuza spotları için meydan okuyabilecek yetenek ve özveriye sahip oyuncular istiyoruz.
Takım arkadaşlarını destekleyen ve bir adım öteye taşıyacak sadık üyeler arıyoruz.
Bireysel değil toplum için oyun oynamayı alışkanlık edenen arkadaşlar arıyoruz.

- Yakın zamanda oyunu bırakmayı düşünmüyorsanız,
- Eleştiriler sizi pozitif etkiliyorsa,
- Hızlı öğrenen ve çevresine hakim biriyseniz,
- Ne zaman güleceğini ve ne zaman odaklanacağını bilen biriyseniz,

Ve son olarak

Mekanik , Mükemmel bir oyun .

Teşekkürler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
25Man'e döndük bu sirada mdps rdps ve 1-2 Healer ihtiyacimiz var. Server biraz imba( imba olduğunu sananlarla) olduğu için insanlar burada sabırsız. Gearlanıp 10m kurma peşinde herkes. ( Sanki World Rank alacaklar ) Sabırlı arkadaşlara ihtiyacımız var.

Son olarak bir guild sitesi yapmayı planlıyorum. Ancak enjin veya buna benzer hazır paket şeylerle yola çıkmak istemiyorum. Nasıl yapalım sizce yardımcı olabilecek varmı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Ek olarak yeni bir 25Man Guild için roll atilmayacağı kararını çok önceden verdik.Roll attırdığımız zamanlarda oluyor. Nasıl?

Eğer gerçekten 25 Man ruhunu taşıyan 3-4 kisi arasında oluyor. İtem kendi hakkı oldugu halde (rolled) çoğu kişi hakkına arkadaşına devretmiştir. Bu guildde benim dışımda 6 arkadaş karar mercidir.Çünkü 25 Man bir ruhtur.

10 Man ile başladığımız hikayemizde, çok gearlayip adam gönderdiğimiz oldu. Bunun için ilk hafta raide gelen adama roll atsın item alsın mantığımız yoktur. Her itemin verilmiyeceği bilgisini başvuru esnasında yapıyoruz.

Bu dedikodu nedir ne değildir, nereden doğmuştur, bilmiyorum . Ancak bu hiyerarşiye uymayan arkadaşlar zaten bu ruhun bir üyesi olamaz.

Son olarak kadro ve spotlar tam netleşmediği halde bu başarıyı alsak bile bu content için olmasada ilerleyen aşamada DKP eklemek durumundayız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca burada karalamanın bir mantığı yok. Başvuru formu ile alıma geçtik. Formu doldurmayanı kesin olarak guilde almiycaz. Çünkü buradan ruhun parçası olup olmayacağını o form'a dökeceği harcayacağı zamanla ilişkilendiriyoruz.

İnanın şuanda 3-4 guild vardır adam akıllı işini yapan ama malesef türkiye'de çok büyük bir başarı yok. Catasrophe en iyi türk guildi olarak yer alıyor adamlar senelerdir bu işin bir parçası , gün geçtikçede rankleri düşüyor. Neden türk toplumunun genel hat itibari ile beleşe çökelim mantelitesinden kaynaklanıyor.

Biraz epic adam arıyoruz gerçekten anasayfamızda yazının ben bunu yaparım bu işinde parçası olurum diyen arkadaşlara yer vermek arzusu içindeyiz. Çok güzel sohbetlerimiz oluyor buluşmalar yapıyoruz. ( İstanbul) Şuanda 15-20 kişilik bir iskelet kadromuz oturdu.

3 aylık bir süreçte biz bu kadarını yapabildik. Dilerim o kalpten gelerek ortama dahil olan spottaki arkadaşlarıda bulur eğlencemize devam edebiliriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
25 Man Kadromuz için 1 main tank arıyoruz.
Sali Çarşamba Perşembe Pazar 20.00 - 01.00 saatleri arasında stabil online olabilecek boss taktiklerini bilen deneyimli arkadaşa ihtiyacımız vardır.
Paladin tank olduğu için tercihen Warrior/DK/Monk olabilir.

Bunun dışında Holy Priest ve Resto Druid arayışımız devam ediyor.

DPS spotta ise Rogue Warlock başta olmak üzere alımlarımız devam etmektedir.

mekanik.enjin.com

Recruitment form doldurarak ulaşabilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...