Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]


ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

yamadan beri oynamadım. başta placement kobayı olmak istemedim. mmr resetlenmediği için pek farketmeyeceği ortaya çıktı. şimdi de grup limitini bekliyorum.

qm'i istediğin heroyu seçebilmek, gold için level kasabilmek, herkesle oynayabilmek gibi avantajlar tercih ettiriyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

HL girsen bir önemi yok genelde o yüzden girmiyoruz. Sezon başlamadığı için, rank 1 olsan ne 50 olsan ne. QM de build filan deniyorsun, eğlenmesine oynuyorsun. Şu an HL ye girip sinir stres katsayısını fullemeye gerek yok. Seçim ekranında afk olan kazmalar var yani.

Gazlowe dan beklenti ne ben onu çözemedim. Yavaşlatmadan alan kontrolüne, stun dan öküz gibi minion temizlemeye, kampları yağmalamaya ne ararsan var. Sen daha ne olduğunu anlamadan çatır çatır kule kale indiriyor. Specialist olarak ne bekliyorsunuz abi goblinden? 5 kişi arasına dalıp hepsini kesip gidip üstüne boss mu kessin sdf. Specialist olarak işini gayet iyi yapıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Edriel said:

Ya biri şu adamın gün içinde aynı konuya 5 kereden fazla laf salatası yazmasını engellesin, topiğe geldi geleli göz kanamasından ve scroll down kasmaktan başka birşey yaşamaz olduk
bingildak'in mesajlarinda uygunsuz bir sey goremedim ama sen boyle gelisiguzel kisisel laf salatasina saldiriya devam edersen yorunge yakindir, son uyari.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...