Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]


ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

sanssiz'i mi diyorsun? adamın fikri olsa yazar. yav hehe yapmış. boş tenekeden çıkan sesten fazlası değil. ciddiye almamak gerek. onun dışında gazlowe şöyle böyle diyen var mı? ben hiç beceremiyorum, rotationda oynadım ama combosu dışında bir bok yapamadım. varsa bileni edeni öğretmek isteyeni, okumaktan şahsen zevk alırım.

peki ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yetmez. daha fazlası lazım. bu arada şöyle bir örnek vereyim stitches Q denmişken;

Leoric Q
Skeletal Swing
50 Mana Cooldown: 8 seconds

Swing in front of you to deal 300 (110 + 10 per level) damage and slow enemies by 40% for 2.5 seconds. Deals double damage to non-Heroes and non-Structures.

Stitches Q
Hook
75 Mana Cooldown: 16 seconds

Pull the first enemy hit towards you, dealing 200 (48 + 8 per level) damage.

hani ekstra wave clear, binaları falan dağıtmasını ekstralarını falan hepsini geçtim, biri bildiğin skillshot iken diğeri 5 yaşındaki bir çocuğun bile isabet ettirebileceği bir skill. stitches viable olabilmesi için hem dmg hem kit olarak bir sürü değişiklik gerekli.

son edit : Rexxar yarın geliyormuş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:

Tassadar ve Gazlowe 'un kötü olmadığını düşünüyorum.

İkisi de iyi takım varsa çok fantastik herolar. Tassardar 'ın Force Wall aldığını varsayıyorum tabii.

Tassadar ne zamandan beri kötü?
Force Wall ? Wtf
Metamı değişti Tassadarmı nerflendi son aylarda ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 heronun skillerinin ve statlarını tümüne bakmayıp ve dahada önemlisi traite katmayıp, ayrıca soft cc ile hard cc/utiliti yi karşılaştırmak ne olmuş öyle ya.

Skill dmgi karşılaştırmakta ayrı fail stitchesin traitten gelen aoe dotu hesaba katmamak ayrı fail vs.

Ayrıca stitchesin aoe si W + trait iken leoricin tek pve dmg skilli var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya hiç stitches oynamamışsın yada leoric görmemişsin. stitches kaç W ile wave clear yapıyor, leo kaç Q ile wave clear yapıyor haberin var mı ?

Ayrıca stitchesin aoe si W + trait iken leoricin tek pve dmg skilli var.

edit: pardon stitches'in kaç pve dmg skill var ki ? 16sn'de bir atabildiğin Q skillini de mi pve skillden saydın ? ayrıca W ile stitches traiti aktif hale getirmen için talent vermen gerekiyor, verince de leoric Q kadar vurmadığı gibi o yaptığı dmg'i de 3sn'de veriyor.

benim Stitches Q ile Leo Q'da karşılaştırdığım şey utility değil, birinin isabeti için skill gerekirken diğeri için gerekmediği ve aralarındaki aşırı dmg farkı. sen waveclear/aoe dmg falan işlerine girersen zaten stitches ağır eziliyor onu hiç hesaba katma. o trait falan onu kurtarmıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi skeletal swingin birebir aynısı slam varken hook ile karşılaştırmanız o kadar ilginç ki. dalıp unutmuş olmanızı içtenlikle diliyorum. :D

şimdi nasıl swing şampiyonların tercihiyse slam de öyleydi vaktinde. sütun vuruyordu daha da beterdi hatta ahah. korkunçtu.

wave'i boşver player clear yapıyorsun. :) hani illaki pve üzerindeki etkisine bakacaksak yeni haritada skeletal swing direkt ban sebebi. guardian değil çünkü onlar. guardian 3 tane gelir. 30 tan değil. esnaf onlar. leoric orada irlandalı etkisi yapıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

HL'e başlamaz olaydım ya, o kadar kötü eşleşmeler geliyor ki. win rate 40% fln şu an belki daha düşüktür. hala eşleşme maçlarındayım ama gelen adamlar akıllara ziyan kötü. hani QM olsa deneyimsiz falan dersin de adamlarda master skin falan var ama izlerken ağzın açık kalıyorun asdasd. aldığım winlerin yarısını ya arthas ya zagara ile ben taşıdım resmen. rank sonucunu w/l rate e göre mi veriyor? onunla ilgili bir bilgi var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi çok takılma çünkü sonunda oyun seni hangi rank olarak görüyorsa, MMR'ın hangi rank bandına denk geliyorsa o rank'e düşeceksin. Sıralama maçları yalan yani çoğunlukla. Örnek, Kotaku editörü 15W-5L yapıyor, oyunun bu sıralama maçları sonrası atadığı rank kaç sence? Rank 40!! Çok değişik bir kafa var Blizzard'da :P

Kotaku Link
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben kotakunun haberini okuduktan sonra şöyle düşündüm:

anladığım kadarıyla default hl e başladığın bir mmr var, 1700 veya 1500 neyse. ondan sonra 3 tane oyun kazandığında, kazandığın oyuna göre yüksek veya düşük mmr kazanıyorsun. ben 2100 e çıkmışım görünüyor (hotlogs a göre) sonra qm'de olduğu gibi mm karşılaşmalarında çıta yükseliyor ve mmr düşmeye başlıyor eğer kazanamıyorsan. ama çıktığın nokta ve düşerken kaybettiğin mmr (iki tarafın ortalamasına göre) etken oluyor gibi. yani 3 maçta 2100 e çıkı, 5 maçta 1900 e dönebiliyorsun gibi. ki bende de öyle olmuş görünüyor. 2100 zorlamışım, 1950 e düşmüşüm 5 win 5 lose'da.

tldr: kazandığında aldığın artışla, kaybettiğinde yaşadığın düşüş sanki karşılaşmaya göre değişiyor, anladığım kadarıyla orada w/l ratio yüksek olmasına rağmen düşük rank alıyorsun

var mı hotlogs kaydeden ve yüksek rank oynayan, biraz fikir verin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun kullandığı ranking sistemi:

http://research.microsoft.com/en-us/projects/trueskill/

Vardır elbet modifikasyonu da karşı rakibin ne kadar iyi olduğundan, win/lose streaklerinize kadar her şey etkiliyor. Birlikte hl attığım arkadaşlardan biriyle son 7 placement maçının 6sını arka arkaya kazandık; adam direk rank 20'den başladı (ben daha öncesinden rankimi almıştım 8w/12l ile rank 35'ten mi ne başladım)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben kotakunun haberini okumadım. sana da tıkladığın için kırgınım.

hotslogsun doğru mmr verebilmesi için oyunu oynayan herkesin bütün replaylerini upload etmiş olması lazım. bunlarla gelmeyin artık. lütfen. :(

çıkış ve düşüşler haliyle rakibin kim, takımın kim ona bakıyor. şimdi sana 40 verdi diyelim. oynadıkça yükseleceğin kesin. buna odaklan bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öyle yapıcam abi. 40 olacak olsam bile qm girmiyorum artık. heroyu ilk defa rotasyonda oynayan adamlardan cidden gına geldi. o kadar dengesiz mm yapıyor ki sistem. hl daha iyi değil eşleşme konusunda ama en azından rank kısıtlaması, hero sayısı falan istiyor o da overall bir gameplay gerektiriyor. oyuna hakim oluyor kötü olsa bile.

bu arada hots'da 30m replay olmuş ya. oradaki rakamlar tabii ki blizzardın sistemindekilerle eşleşmez ama indikatör olarak kullanabiliyorsun. X'den Y'e veya Z'e gidişatını gösteriyor kayıtlar, oradaki rakamlar ne olursa olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...