Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]


ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Sereglin said:

lel

zaten gazı ben veriyorum adamlara hadi hadi diye üstten tower kasıyorum :D

abi çok egleniyoruz zaten, bazen oyun iyice geyiğe dönüyor hatta o kadar kötü oynamamıza rağmen oyunu veriyor karşı takım.

ps: kol 38 gogus 121 lel

bunu diğer kanala aktarıcaz.

http://www.youtube.com/watch?v=4MYCgrtOmV4

sen orda füzeyi yakalamak için yukarı mı koştun la
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hero League mekanikleri (Rank 50-40 arası için konuşuyorum) sanırım Quick Match'e göre epey değişik sanırım. Farkettiğim şu ki genelde 1 healer (Li li veya Brightwing) ve 4 damage odaklı hero ile girenler kazanıyor, tank herolar pek seçilmiyor. Enteresan bir şekilde inanılmaz lane push'lanıyor, objective'ler lane pushlamaya göre ikinci sırada kalıyor, minion az çıkartılıyor. İlginç geldi açıkçası. Tabii bu dediğim izlediğim ve oynadığım az sayıda oyun genelinde, siz çok farklı maçlarla karşılaşmış olabilirsiniz.

İnsanların kötü oynamasına gelince ne yazık ki olacak, eminim Master rank'de bile zaman zaman kötü oyuncular olur. Kafası bozuktur adamın, takımdaki birine kızmıştır, netinde lag vardır. Rank 30'lara filan çıkmadıkça bu tür durumlarla karşılaşma ihtimali artıyor çünkü rank 50-40 arasında maç kaybedince rank puanı kaybetmiyorsunuz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1000 kadar maç yapmış biri olarak bugün vardığım son nokta, full premade olmadan bu oyunu oynamak için bir kaç anti depresan alınmalıdır. Bu kadar oyundan bir haber insanlar nasıl bana denk gelir anlamıyorum.

Son lig maçında muradin geldi tank olarak bize, (Blackheart's Bay) adam oyun boyunca coin toplayacağım diye ortalarda gezdi. İlk önce onu kestiler sonra gelip bizi kestiler her seferinde :) adam demedi ki durun bende geleyim sizle bir Team fight yapalım. Sonrasında da idiots yazıp oyundan çıktı :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

karşı takımdan daha iyi tf, daha kötü push kapasiten varsa tam tersine tf zorlamazsan kaybedersin

içinde n tane parametre olan oyunu bu kadar basite indirgemeyin


QM den bahsetmiyorum bu arada. Orda zaten amaç adam kesmek olmuş. Oyunun erken safhalarında TM ye uygun takım rakibi sokamazsa savaşa zaten bittin. lvl farkı açıldıkca açılır durur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...