Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]


ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici
sanssizsansli said:

10k altınla sylvanas'ı almaya değer mi yoksa valla ya da nova ile yardırmaya devam mı etsem?


Eğer 10 hero birikmediyse düşünme bence almayı, ucuzlardan beğenip 10'u tamamla önce. Yok biriktiyse 10 tane, biz ne bilelim abi, senin zevkin ve oyun tarzın =) Bence berbat bir support olan Li Lİ'yi bile deli gibi sevenler var =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En severek oynadıklarım Uther, Diablo, Stiches. Jaina ve Sylvanas'ı yeni oynamaya alıştım. İkisi de inanılmaz gözüküyor.

Abathur'un sıkıntısı HotS gibi point capture'ın acayip önemli olduğu bir oyunda bir kişi eksik kalıyorsun. Heroic'lerini çok iyi kullanmak lazım.

Üç kişi oynanan hero da Lost Vikings, Blizzard'ın çok eski bir oyunundan karakterler. Şu an çoğu kişi Vikings'i top tier'e koyuyor ama iyi oynamayı öğrenmesi acayip zor bir karakter(ler?).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nazeebo bitmiş lan, dün rotasyona girince oynadım direk ne oluyoz dedim, sonra undocumented changesa patch notesa hedeye bakınca anladım.

Spiriti zaten nerflediler, yetmemiş traiti de öldürmüşler. Gidbinnle birlikte level 16daki talenti de alınca heroicin veya nazeebonun autoattackının bile dokunduğu hero 450+ damage alıyordu 5 saniyede. Şimdi eskinin yarısı kadar zor vuruyor. Üstüne gathering power da nerf yedi falan.

Nazeebo hiç ortalarda yoktu patchden beri zaten, baya baya metadan çıkmış. Blizzardın elinin hiç ayarı yok ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...