Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]


ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

yok abi naptıysam olmadı

lili aldım goldla, support oynadım falan. yani support bile zevk vermiyor. heal ability var, sürekli basıyorsun mana bitmiyor. her cd'de basıyorsun. bildiğin bot gibiyim lan. bir tek ultimate'i zamanlıyorsun (takimdekiler range'de olduğu zaman ve hpleri düşükken şeklinde) onun dışında her abilityi her cooldown basıyorsun. mana da bitmiyor.

çok enteresan kafalar ya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zagara ve Cehennem generali Azmodan'ın teğmenleri, lane itelemek için birebir. Hatta biz dün takımdan 2 arkadaşa o heroları aldırtıp kombinasyon denedik, pek başaramadılar :D Ama umut vaad ettiler.

Salı günü yeni hero geliyor, The Lost Vikings. 80'lerin sonundan bir Blizzard oyununun ana kahramanları bunlar, 3 kişiler ve 3'ünü farklı lanelere dağıtabiliyorsunuz. Biri hızlı, biri kuvvetli, biri ikisinin arası ayarda. Dün Blizzard'ın desteklediği bir turnuvada denendi ve izleyenler epey keyif almış.

Zeratul'un Void Prison skilline de nerf geliyor. Bu yolla çaldığı merc camplerin haddi hesabı yoktu, resmi forumda ilk patchle düzeltileceği söylenmiş. Doğru iş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya azmodan ile nasıl oynamak lazım,

lane pushluyorum core ' a kadar geliyorum genelde karşı takımdan 2 kişi durdurmaya geliyor o arada bizimkiler 3 ünü dövüyor yine bana kızıyorlar, takımla savaşmayı deniyorum all shall burn açılana kadar pek birşey yapamıyorum attığım adam kaçıyor direk, var mı bildiğiniz güzel guide ?

birde hiç konuşmayan cevap vermeyen adamlar var, maç sonunda bakıyorsun 10k siege 5k hero damage yapmış, random yerlerde yakalanıp ölmüş oyun boyunca bot filan mı bunlar ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...