Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]


ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Trevanian said:

Taktik sığ diyen arkadaşlar çok oynayamadıkları için sallamış sanıyorum.Dotadaki boost spawn timerları gibi golem spawn timerlarına bakmaktan tutun, karşı tarafın kendi mercenarylerini alırken onları ganklemek, garden of terror haritasında golemi tam spawnlamadan önce mercenary campe saldırmak (golem çıkınca tüm campler yokoluyor), split push yaparak cursed hollow haritasında tribute aldıktan sonra golemi ganklemek vs. gibi oyuna özel gayet ilginç taktikler mevcut.


Çok zevkliymiş
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

oyun nasıl peki, indirip bakmaya değer mi


Kotalı motalı internet kullanıyosan indirme yazık. Öteki türlüyse indir gitsin. Sonuçta seversen savunmaya kalkarsın bize de dalga geçecek biri çıkar. Paticik'te bir oyuna bu kadar alenen kötü bir oyun denilmesi çok nadir olan bişe.

Oyun geldikten sonra stream falan izleyeyim dedim ama. Iııh stream izlerken bile bayıyor oyun. 1 hero düşün 4 skillden 3ü dash olsun. (Terrorblade)

Yaratıcılıklarına sokayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Paticik'te bir oyuna bu kadar alenen kötü bir oyun denilmesi çok nadir olan bişe.


Assassins Creedler
Shadow of mordor
Hearthstone
Call of dutyler
Watch Dogs
Dota2
Diabloda 1000 saat playedlı adamların forumda B*K GİBİ OYUN spamlaması

sadece ilk anda aklıma gelenler

ahahah
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yav..

Dota 2ye genel olarak kötü demekten ziyade patchlerle ilgili yorum yapıyoruz. Konsensus olarak kötü denildiği yok.

Diablo ilk çıktığı hafta kimse direk bok gibi oyun demedi. Çünkü diablonun bok gibi bir oyun olduğunu anlamamız için gametimea ihtiyacımız vardı. Gametime'a ulaşınca kötü olduğunu anladık.

Hearthstone hala bayaa kişi tarafından oynanıyor ve gerge hariç direk kötü diyen görmedim (ki o da 1-2 ay boyunca güzel demişti.) ki oyun gayet güzel.

Assassin's creed özellikle de watchdogs konusunda haklısın. Kusuruma bakma. Watchdogs'u indirmek için harcadığım elektriğe üzülüyorum.

HotS'a giren oyunun kötü olduğunu anlamak için bi kaç oyun atsın yetiyor. Forumda çoğu kişide çok fazla gametime olmamasına rağmen oyunun bok gibi oyun olduğunu farketmiş durumda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda sürekli takıma bel bağlamanız yüzünden bi yerden sonra tek oynamak sıkıyor. yani sürekli tanıdığınız iletişim kurabildğiniz birileri ile oynamak istiyorsunuz. zaten tek kişi olarak oyunda bir fark yaratamıyorsunuz. takımda biri tekliyorsa yenilmeniz çok muhtemel. dolayısıyla tanıdık yoksa sıkıcı hale geliyor. benim gözlemlediğim bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...