Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Heroes of the Storm [/join paticik]


ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Hero'ların skinlerinin laçka olmasını çok fazla kafaya takmazsak, maçların kısa sürmesi bence çok iyi. 20-25 dakika içinde bir oyun oynayabilmek harika bir şey. Daha çok takım savaşına yöneltmesi de oldukça güzel. Tamam dota'da farm etmek filan ayrı zevk ama bu oyunun "hızlı" oyun tarzı bir şekilde beni etkilemeyi başardı. 1 saat oynayıp kaybedip saç baş yolma durumuna gelemiyorum artık. Çok böyle sirke döndürmezse eğer blizz, oynarım ben bu oyunu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
Promenader said:

abi bi ticket atmayı denesenize,verirlerse davetiye ona göre bende deneyeyim sdf


ben wod için denedim o olayı, tbc'den beri oyuncunuzum, played time'ım bu,wc3 dahil hepsi sizden alınma orjinal, yapın bi kıyak dedim, ama customer service beta işine karışamıyoz dedi, e bari maili forward edin dedim, onuda yapamıyoz dedi,iyi o zaman hiç oynamayan kişilere ve streamerlara bol keseden dağıtın millet ebay'de keyleri satsın, heralde oralardan da pazar payınız hisseniz falan vardır diye söylenip bitirdim konusmayı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Dün akşam biraz oynadım öncelikle maçların çok uzun olmaması bence artı bir özellik, blizzard evreninde ki karakterler le moba oynamak biraz garibime gitti açıkcası. Fakat ne bilim bir blizzard kalitesi göremedim gibi oyunda ya ilk izlenim olarak. 1 hafta iyice bir oynayıp son karar verilir gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...