Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeniden dönmek?


eolos

Öne çıkan mesajlar

ya günde 1-2 saat girip vauv vauv diye lightsaber sallıyorum eğlence oluyo işte başında oturup 8 saat kasıp raid yapıcak zamanım yok zaten. ayrıca ne 30'u yahu gencecik adamım 30'umda muhtemelen oyun oynayabilen biri olmicam pek :(

açıkcası ESO'dan çok oynatıyor allahsız kendini.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
shadow of revan adinda bir expansion geliyor aralikta. level 60 olacak, yeni zone vs vs.. benim bahsetmek istedigim 2 aylik sure icinde expansionu alip subscriber olursaniz 12x xp geliyor class questlerinden.

classlarin hikayesini gormek isteyenler icin birebir.

sadece class questleri ile 55 olunuyormus.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Vulcan_Lionheart said:

o site sadece light side için sanırım?


Vulcan Selam,

Biz iki arkadaş yaklaşık 2 seneden sonra bu akşam tekrar başlıyoruz. Ilum'da oyunun donduğu zamanlarda bırakmıştık, herhalde 2 yıl olmuştur :)
Hem dark hem de light side da lvl 50'ler var. Sith sorcerer var ama oyunu açtığımda herşeyi unuttuğumu ve yeni bir sürü şey eklendiğini gördüm. Belki zevkli PvE'de de ihtiyaç duyulan range bir karakteri sil baştan oyuna alışmak için kasabilirim.

Bize yol gösterecek, template, legacy'ler vb. konularda önerebileceğin herhangi bir site var mı? Bu arada oynadığın server neresi? Belki orada açarım yeni karakteri?

Şimdiden teşekkürler, iyi oyunlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar, ben Tomb Of Freedon Natt sserverinda oynuyorum empire tarafındayım beklerim sizide.. buildler konusunda ise çok büyük değişiklikler olacak bugün itibariyle expansionla beraber yeni disiplin sistemine geçiriliyor oyun haliyle deneyerek göreceğiz yeni skill sistemini ancak size buildler konusunda en iyi yardımı www.noxxic.com yapar diye düşünüyorum en bold haliyle herşey yazılıyor orada..

edit: lvl 60 olacağız bu expansionla evet..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynı serverdayız sanırım. Dün lvl 50'lerle devam etmek yerine karakter açıp yeniden kasmaya karar verdik. Ben çok emin değilim ama sniper kasıyorum. Level 15 oldu. Endgame'de çok dayak yer miyim emin değilim ama duruma göre belki sorcerer'ı kasar ya da inquisitor yaparım bir tane :) Nickim: Sianure - akşam online oluruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...