Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeniden dönmek?


eolos

Öne çıkan mesajlar

Ben eski sıkıntılarını özetliyim bilmeyenler için; bir kere o fps problemi tek başına zaten bırakmak için nedendi. Bi Bounty Hunter karakter yaptım, hayatımın işsiz döneminde günde 8 saat min basıyordum, end game pvp pve derken her şeye girdik.

Bir fps, iki pve için yeterince material yoktu, pvp iyiydi de open world pvp'de sıkıntılar. Şimdi hatırlayamadığım bir kaç şey daha.

Ki ben "durun oğlum düzelecek" diyen, 5-6 ay tutunanlardanım.

Bu başlıkta olmamın nedeni de, acab nasıldır şu an ki hali diye meraklandım ama, maximum oynamadığım karakter hikayelerini oynayıp bırakırım herhal. Para mara da vermem.

edit: bir de hakkını yememe seansı; hut ball denen pvp arena'yı kimsenin sevmemesine rağmen ben hastasıyım, hala çok iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum, o yüzden pvp falan "FPS PROBLEMI DIŞINDA" inanılmaz eğlenceliydi.

Ama o space combat pvp'si dünyanın en buglı ve saçma "şey"i olacak diye tahmin ediyorum; aynı adamların elinden çıkacaksa.

edit: fazla küfür ediyorsun, yavaş biraz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

huttball mmo pvp tarihinin en kötü olayı filandı ama geri kalan instanced pvp iyiydi.


Abi bence tam tersine en iyisi idi, sebep; iq sü düşük insanoğullarının sadece bir noktaya zerg ederek kazanalamıyan oyun yapısı.. 3 kişi takımsan işi biliyorsan problem değil her türlü kazanıyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pvp'nin p'si olmayan bir oyun moduydu. shaolin soccer kıvamında birşeydi. dövüştüreceksen dövüştür, yarıştıracaksan yarıştır. ikisini de yarım yamalak yapma.

esas sorun sıraya girerken "hayır istemiyorum arkadaş bunu" diyememekti ama. en büyük fail o.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...