Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet hakaret davası - avukat va mı


Flassh

Öne çıkan mesajlar

  • 2 yıl sonra ...
  • Genel Yönetici
Bilmiyorum abi, alanım çok farklı. Sözleşmeciyim ben. Bir yazı geldiyse geleceksin diye, gideceksin. İfade filan verirsen birer kopya almayı da unutma. Sonra ceza avukatına git. Özel hukukun çoğu alanını bilmek gerekiyor çalıştığım alan nedeniyle ama ceza yok yani ben de. Öğrencilikten ne kaldıysa.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim durum farklı biraz incelemeye alınan bir başlığa post girmişim geçen sene sözlükte, baktım eski entry'lere de herhalde başlığı da silmişler ofsayt bir başlığa yazmamışım bile

şimdi bana tebligat gelince onu alıp avukatla mı gidiyorum ilk ifadeye, durum bu mudur

GERGE said:

Ofisteki cezacılara sordum, oluruna bıraksın dediler. Pek kurtulan olmuyormuş. 10-11 ay verip geriye bırakıyorlarmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

cezaya 5 sene erteleme koyuyorlar sonra da.
bu erteleme sırasında hangi suçtan tekrar içeri girersek bu ceza enable oluyor. herhangi bir suç misal trafik kazası da kitliyor mu yoksa yine aynı tier bi suç mu olmak zorunda hakeret falan


Kasten işlenen herhangi bir suç olması lazım, trafik kazası neticesine meydana gelecek suç taksirle işlenmişse sayılmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet öyle, ben de 2012'de yemiştim şimdi sicilde hiç bişi yazmıyor. o 5 sene çok sıkıntılı geçiyor ama söyleyeyim :D hatırlayanlar olacaktır 2 sene önce zabıtalar kozyatağında pilavcıya saldırırlarken videoya çekmiştim sonra olayın içine dalmıştım ittim zabıtaları falan sonra nerde ulan o diye beni ararlarken koşarak plazaya kaçtıydım asdafdsafsa herkese eyvallah abi diye gezdim trafikte falan bile kapışmamak lazım kimseyle nolcağı belli olmaz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...