Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lego hastalığı


Sequoya

Öne çıkan mesajlar

2 kere Bricksmax in isiklandirma kitini aldim. Isiklandirma arabalarda cok iyi duruyor ama her kitte iyi durmuyor. Almadan once resimlere ve yorumlara bakmak lazim. Bazi kitlerde led kablolama cok sikinti cikariyor, parcalar yerine oturmuyor. Iyice gizlemek istersen, bazi noktalari delmek yada cok hafif eyelemek durumdan kalabilirsin.

Isiklandirmanin genel problemi batarya. Batarya yerine usb ile powerbank e baglayinca, led ler cok daha iyi goruntu veriyor. Onun icin model rafina custom kablolama yapip bataryayi enerji kaynagi olarak devredisi birakmak lazim.

  • Tesekkurler 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Technic serisi için standart parça satılıyor mu özel setler dışında. Mağazadaki kova dolumu mantığı ile fln. Youtube brick kanallarında çok güzel şeyler yapıyorlar ama o kadar parçayı özel setlerden toplamak işkence olur heralde. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Normal mağazasında klasik parçalar kova ile satılıyor ama teknikler satılmıyormuş. Forum istanbuldaki legoland e gidip bir de oraya bakacağım.

ama normal mağazada bol parçalı ve 6 motorlu devasa set vardı onu aldım. Liebherr paletli vinç. Yanına orta seviye 2 3 set daha ekleyince bol bol parça olmuş olur. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de technic lere sardım bi haftadır. youtube üzerinde çok güzel custom şeyler yapıyolar oradan gaza geldim. 2-3 tane büyük set yapıyorum önce. sonra hepsini söküp deneysel işlere gireceğim. classic lego bu kadar bağlamamıştı valla. tam virüs oldu bu🙃

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...