Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lego hastalığı


Sequoya

Öne çıkan mesajlar

Saturn V ve Sandcrawler en merak ettiklerim. Yaptiktan sonra bi review hazirlayin pls. Hatta opening videosu da olur. Hatta Sandcrawler artik uretilmiyor. $400 dolara firlamis acilen almak lazim, sealed dursun bir kosede.

Bu arada Adam Savage inanilmaz bir adam degil mi. Oturup saatlerce izliyorsun adami.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Denk gelmişken bir sorayım. Yeğene hediye alacağım, lego satranç seti, olay şu;

[video]https://www.youtube.com/watch?v=BgwQDSlv36g?feature=oembed" width="459">



hepsiburada, gittigidiyor falanda yok, amazondan da 1 ayda geliyor, haftaya bayram için gidiyorum ben, bir haftada gelsin diye de ekstra para ödeme niyetinde değilim. Bulabileceğim Türkiye'de başka bir site bilen var mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Setin gittigidiyor fiyatı 350 lira, n11 farkıyla 1000 liraya alabilirsin tabi. Korsan seti gördüm de, çocuk satrançla ilk defa tanışacağı için figürler orjinal parçalara benzesin istiyorum, at, kale vb. Korsan setindekilerin alakası yok. Severse ileride normal satranç seti de alırım, şimdilik lego düşkünlüğünü kullanmak amaçlı lego satranç seti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada su nabza gore serbet isi ne ile korunursan korun calisiyor..

browserde sozde engelleyiciler var cookieler izinsiz ghostery vs..netflixten toys that made our world lego bolumunu seyrettirdim cocuklara..orada hikayenin icinde lego nun tam batmak uzereyken norvecli beyin tm olan biri sayesinde bionicle serisini cikartip batmaktan kurtuldugu anlatiyordu..neyse 2 3 saat sonra facebooku actim craked com linkinde su..

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...