Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lego hastalığı


Sequoya

Öne çıkan mesajlar

13 saat önce, serjuhan dedi ki:

Teşekkürler yönlendirmen için.

Ya aslında tam da bu dediğin sette gözüm vardı abi de daha düşer mi fiyat diye bekliyordum biraz. Yeşil zemini de herkes diyor da 200 lira da ayıp be birader ?

yeşil zeminin fiyatı bence diğer setler ile orantılı, içindeki ABS plastik miktarı, onu dökecek dev kalıp vs dersen diğer setlerin 700 800 olduğu yerde 200 gayet normal, büyütme kafanda ?  50x50cm falan olması lazım ebatının.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8 saat önce, Liebe dedi ki:

Bizim oğlan 3e yakın, 1 senedir severek oynuyor duplo ile küçük parçalar kesinlikle çok erken daha deli gibi döküyor çünkü. bunları bile toplamak dert zaten.

 

İlk sayı trenim ile başladık bayılıyor ona hala arada oynuyor. Sonra Duplo kepçe-kamyon seti ve hayvan figürlü bir set aldık çok seviyor onları da . Buhar tren seti aldık en son yani oynamak istiyor alıp getiriyor ama çabuk sıkılıyor ben daha çok oynuyorum çok güzel bence  dhshaha 

Bizde de şu an sayı treni var, bir de hayvan treni var 10863 herhalde. Bunlarla iyi kötü oynuyoruz ama hep araba modunda olduğu için biraz daha hayal gücüne yönelik bir şey lazım. Ondan yukarıda söylenen kasaba ve bir yeşil zemin siparişi verdim bakalım. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

Lego invesment işi ile uğraşan var mı? Yurt dışında baya bi görüyorum. Retire olmaya yakın setleri stoklayıp retire olduktan sonra 2 katına felan satıyorlar. Uğraşılır mı değer mi bilemedim. Disney Castle yakın zamanda retire olacak diyorlar mesela şimdi 6000 e alsam seneye kaça satarım bi deneyim diyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bir de buradaki kârın tadını lego aldı kendisi önüne geçmeye çalışıyor bu işin. aynı temaların daha yeni daha büyük daha iyi iterasyonları çıkıyor bir süredir, nereye kadar sürdürebilirler bilmiyorum ama eskisi gibi koleksiyonda 20x yapan setlerin oranı azaldı. eskiden beş tane modüler bina varken 5. bende eksik deyip abanıyordu insanlar, şimdi 20 tane olmuş hangi birine abansın, beğendiklerini alıp geçmeye razı oluyor. camper van çıkıyor çok güzel efsane oluyor, retire olması iki sene yerine altı sene sürüyor sonra da camper T2 van çıkıyor ilkinden daha büyük ve detaylı. çok takıntılı koleksiyonlerler dışında tüketici yenisine yönelebiliyor böylece. SW setlerinde aynı araçlar kaç kere altimıt kolektörs çıktı bilmiyorum bile 3-4 milenyum falkon 2-3 destroyer falan var.

goldbären tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

9 dakika önce, senko dedi ki:

Sen danimarka'da degilmiydin zaten?

Orda maas odemelerini lego ile yapiyorlardir muhtemelen sdf

Lego'nun merkezi burada ama fiyatlar Almanya'da daha ucuz. Amazon.de den siparis veriyorum lego alacagim varsa.

Calisanlarina bayagi iyi indirimleri var (Bedava random set, her sene belli miktarda siparis icin %50 indirim, vs.). Cok sayida softwareci ariyorlardi, ilgilenen basvursun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...