Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alıp başını kaçabileceğin bi ülke ?


Sir.Enis

Öne çıkan mesajlar

gitmeyip ne yapıcam burda bıktım insanımızdan, ekonomimizden, hayat standartlarımızdan, baskıdan... herşeyinden sıkıldım artık ve aynı şekilde başka bi ülkede ekonomik sıkıntı çekerim ama en azından daha düzgün seviyede insanlar olur etrafımda diye düşünüyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sir.Enis said:

az bi miktar parayla ve üniversite diplomamızın geçersiz bi ülkeye gidip orda nasıl hayat kurabiliriz ? hangi ülkeye kaçabilirim sizce vatandaşlık olayı fln nasıl olur ?

az parayı anladım da,üniversite diplomanın geçersiz olduğu ülkeyi neden istiyorsun?
kendi adıma başka ülkede yaşamak istemezdim ama bu kadar gezip görmüş bir adam olarak kendine yeni bir hayatı en kolay kurabileceğin yer bana göre İskandinav ülkelerinden herhangi birisi olur diyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

üni diploması geçersiz dedim çünkü yıllardır mezun olamadım artık okumak istemiyorum sıkıldım. zaten bi çüke yaramıyor üni diploması olmadan farklı işlere girebileceğim bi ülke demek istemiştim.

zaten diplomayı saymazlarsa kendimi daha huzurlu hissederim arkamda keşke bırakmam yani kafam rahat olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bankadan kredi çekip banka hesabına yatır, avustralya'dan bir dil okulu bul kendine bir ajans aracılığıyla, dil okuluna başvur, vize işlemleri sırasında bankadaki paranı göster, vizeyi kaptıktan sonra parayı annene babana ver, onlar kredini geri ödesinler faiziyle birlikte, avustralya'da dil okulunda çalışırken bulaşıkçılık, garsonluk, ne iş bulursan/yapabiliyorsan yap, okulu bitirip üniye başla, diplomanı al, vatandaşlık al, avustralya'da çalış ve yaşamını devam ettir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şu kaçış olayını ben anlamıyorum, expat olarak bile zar zor kabul edildim, kabul edildiğim yer de İspanya hani çöküş modunda kendi mühendisleri kaçıyor ülkeden götüm götüm, yönetici pozisyonu olarak gidiyorum bir de. Dandik ülkeler tamam da Kanada'ya ne olarak nasıl gidecek? Kanada'yı geçtim Kuzey Avrupa denmiş vay anasını
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...