Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

terkedilmiş yavru kedi belgeseli


Sufi

Öne çıkan mesajlar



bu bölümü takip edenler zaten hamur ve çamur'un hikayesini biliyorlar. çamur'un çok hasta olduğu günler hariç bütün süreci filme aldığımız için elimizde bol malzeme mevcuttu. biz de hikayeyi tek bir film halinde özetleyelim dedik.

7 buçuk dakikalık bir şey. 32 kısım tekmili birden.

seyredin, seyrettirin. hatta kaçırmayın :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler :)

hamur'un keyfi çok iyi. lösemi aşısı ve iç parazit için yeni annesi feraye hanım bana getirdi geçen hafta. veterineri değiştirmek istemedi, her zamanki veterinerimize gittik. videodaki son kısımdaki büyümüş hamur görüntüleri o ziyaret gününe ait zaten.

kendisinin bu forumdan haberi yok ama veterinerimize de buradan çok teşekkür edelim. hamur'la çamur'un ev kedisi olup bizde kalacağı kesinleşene kadar (neredeyse 2 ay) tek kuruş para almadı. ishal tedavisi, enfeksiyon tedavisi, ilk pire tozu uygulaması, çamur'un sol arka bacağının tedavisi, göz iltihabının tedavisi... hiçbiri için tek kuruş vermedik. ne zaman ki hamur ve çamur artık bizlerde kalacak dedik (ki bu karma aşılarını yaptıracağımız zamana rastlıyor) ancak o zaman aşılarının parasını aldı. iç parazit için yutturduğu hapın parasını da almadı. reklamını da yapalım, buralardan veteriner ihtiyacı olan varsa ona gitsin:

Avcılar Veteriner Kliniği, Ersin Gümüş.
Ambarlı mh. plaj yolu sk. No:6 Avcılar İSTANBUL / Türkiye
Tel : 02126954410

çamur'la mirruk'un durumu hala belirsiz. artık birbirlerinden haberdarlar. mirruk şimdilik ignore etmeye çalışıyor ama çamur herşeyi oyun olarak gördüğü için mirruk'un üstüne atlıyor. mirruk da "neye güveniyor bu?" diye tırsıyor biraz. çamur kuyruğuna atlamaya falan çalışırken mirruk pati atmaya kalktı birkaç kez. çamur patiyi yese de onu da oyun sanıyor, korkmuyor. o yüzden şimdilik pek bir araya getirmiyoruz.

çamur'u kısırlaştırmaya çok korkuyorum. çok düşük de olsa anestezi riskinden bahsediliyor. göze alamıyorum. bahçeli bir eve taşınma hayalleri kurmaya başladım :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gel gel bunlar büyüdü zaten, yükleri kalktı üstümden.

bu arada bugün akşama doğru hamur ziyaretimize geldi. çok sıkışmış önce tuvalete girdi. sonra etrafı hatırlamaya çalışırken çamur'a yakalandı. çamur, sürekli hamur'dan kaçtığı eski halsiz günlerinin hıncını aldı resmen.

sonra da yorulup serildiler ikisi de.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...