ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Acc bilgilerini unutanlara mail yolu ile bilgiler gönderiliyordu diye hatırlıyorum. O sistem çalışmıyor mu? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 daha 2 gün önce unuttum, mail geldi bana :-)[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Yaa arkadaşımın acc. si var bir tane burada ama bir türlü o acc' nin passwordunu hatırlayamıyor. Bilgiler mail adresine gonderilsin diye başvuruyoruz ama mail bir türlü gelmiyor. Yeni acc acalım diyoruz bu mail adresi var sistemde diyor bir türlü işin içinden çıkamadık. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.