Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tequatl Rising - Class Durumları


bingildak

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar classların son durumları nedir?

benim elimde necro, engineer, warrior, elementalist bir de mesmer var. hangisi kassam diye kara kara düşünüyorum.

paladinler cok sancılıydı pvp de ölmek bilmiyordu kanırta kanırta öldürüyordu hala öyleler mi mesela?

şu şöyle bu böyle gibi yorumlar varsa paylaşın lütfen
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda pve progress falan var mı? ben gw2'den çok çabuk sıkılmıştım spvp ve wvwvw yaparak.

end-game wvwvw'de geçiyor değil mi? hiç instance'a bile girmedim yani gw2'de öyle söyleyim.

ondan pvp için sorayım.

genelde support oynarım, healer çok severim pvp de ama gw2'de dedicated healer tarzı bir şey olmadığı için en yakın paladın mı kalıyor?

necro'nun staff abilitylerini de çok sevmiştim aoe olması açısından.

eğlenceli bir şey olsun diye arıyorum dürüst olmak gerekirse ama ezilmeyeyim hehe
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

LFG nasıl? Güzel mi, yoksa problemli mi? Hızlıca grup bulunabiliyor mu? Çok grup var mı?
ve tabii ki en rahat spot bulunabilecek class hangisi?

Casual oynuyorum, karakter kasıp exoticleri toplayıp yeni karaktere geçiyordum 4 tane filan olmuştu bırakmadan önce. LFG ile dungeon yapmak kolay mı? Gerçi LFG yokken bile kolaydı, grup toplamak kastığından çok nadir giriyordum ama son durum nedir bilemiyorum.

Ayrıca genel olarak PvE için en iyi class hangisi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Harir

Oha. Hocam siz nerde yaşıyorsunuz. Engineer ve ranger bizim en çok aradığımız classlardan ikisi WvW için guildce. Ranger longbow/greatsword inanılmaz iş yapıyor WvWde bu aralar. Engineer zaten joker class resmen. Support, aoe condition, zerker glass canon vs. her türlü iş yapıyor.

Konuya gelirsek. Support seviyorum demişsin. Ben support olarak baz alırsam eğer..;

Guardian Staff-Mace/Shield veya Staff-Scepter/shield

Elementalist Staff

Engineer

Mesmer Staff

ve diğerlerin farklıda olsa Ranger support olarak baya iyidir.

Özellikle support engineer WvW ve pvede çok revaşta şu aralar.

Ranger niye farklı dersen. Ranger support oynaması zor. Spirit bazlı oynuyorsun. Ve WvWde o spiritleri ayakta tutmak vs. baya zor bir durum. Herkez oynayamaz yani.Bizim koca guildde bile 1 tane support ranger var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:

Level cap hala 80 di mi? Exoticler hala işe yarıyor mu? Full Exotic level80 lerim vardı da hala iş yapar mı yani?

Ben bırakmadan önce Fractal la filan daha üst seviye bir şeyler eklemişlerdi ama kasmamıştım, Legendary ler filan vardı ona da kasmamıştım tabi. Itemlar filan ne durumda şimdi?


Exoticler işe yarıyor; ama onların üstüne Ascended'lar geldi. Şu an için sadece ascended jewelry(craftla ya da Fractal yaparak ya da daily ya da guild missionlar ile alınabiliyor) ve ascended weaponlar var(drop ya da craft). Ayrıca legendarylerde exoticten ascended'a evrildi.

Ascended craftlamak hem pahalı hem çok zaman alıcı. Diğer yollar pahalı değil de uzun diyelim ^^

LFG şu an belli bir kitleye açıldı ve söylediklerine göre sürekli o kitle büyüyecek. En geç 2 haftaya herkese açılır. O zamana kadar http://gw2lfg.com/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel Guardian buildi arıyorum, tavsiye edebileceğiniz bir şey var mı? En büyük önceliğim survival, sonra support. Ama solo gideceğim yerler için de sağlam damage şart. Ne yapsam bilemedim. Dungeon PvE ağırlıklı olucak ama (daha önce gitmedim ama en çok gidilen dungeon Fractals sanırım, onu göz önünde bulundurmak lazım)

Bırakmadan önce 0/30/0/30/10 Berserker Gear/Knight Jewellery/ Staff build kullanıyordum, hala onu kullanıyorum ama outdated oldu mu, yeni ne eklemem lazım bilmiyorum.
(Biraz birikmiş goldum var ama şimdiki gearı kullanmaya devam etmeyi tercih ederim tabi. Ayrıca her şey için ayrı gear isteyen buildlere de sıcak bakmıyorum :p)

Altruistic Healing buildini çok tavsiye ediyorlar(0/0/30/30/10) ama hem power yok hem precision yok, çok fazla damage kaybetmezmiyim? (%5 Toughness to Precision Traiti ile min. Toughness 1000+300 desek 70 precision filan kurtarıyorum, Condition damage önemli değil de. Direkt aynı DPS gearıyla o builde geçsem support ve survival artar ama DPS bayağı düşer gibi geliyor. DPS ten çok fedakarlık etmeden diğerlerini de sağlayacak bir build arıyorum kısacası (Tabi bu builde geçersem Mace/Shield veya Scepter/Focus kullanmaya başlamam gerekicek ama Staff yine de iş yapar gibi. Belki Hammer da olabilir bayağı bonus alıyor).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O siteleri biliyorum da buildlerin hangisi iyi hangisi kötü onu bilmiyorum. Kağıt üzerinde çok güzel görünen buildler çok işe yaramaz olabiliyor. Ya da DPS i mükemmel mesela ama 2 saniyede yatınca o DPS hiçbirşey ifade etmiyor mesela. O yüzden buildleri detaylı şekilde incelemeye çalışıyorum.
Forumlara filan bakıyorum 1-2 sayfa build tartışması var, 10 sayfa "senin buildin tırt, benimki uber" shitstormu var. İstisnasız. Hepsinde. Karar veremiyorum o yüzden eheh ^^
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...