Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Planetary Annihilation


Kanuni

Öne çıkan mesajlar

  • 2 ay sonra ...
şu anki beta çok sorunlu. üniteleri bir türlü transporta bindiremedim. terrain buglar da vardı bina dikememe falan. duvar çekmek mesela ya tam eziyet ya da ben beceremedim. ses efektleri, terrain generation, atmosfer falan daha epey polish lazım.

aralık'da çıkartırlarsa negatif tepkiler alacaktır. en azından 2-3 ay ertelenmesi hayırlı olur.

oyun hakikaten tam bir total annihilation clone.

eksiği oradaki experience ve upgrade sistemi ki büyük bir eksik bence. mega unit yok, o güzel olmuş. onun yerine elite unit kıvamında birşeyler var, devasa olmayan ama normal unitlerden efektif.

artısı ise harita. gezegen muhabbeti gayet iyi olmuş. bu kadar massive savaşlar dönen bir oyunda farklı gezegenlere yayılabilmek güzel bir feature.

ama işin sonunda hala aynı tırt resource sistemi. endless unit spam. bir hafta oynanır sonra bayar gibi geliyor bana.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Nedir son durum? Uzun suredir co-op/vs strateji oynamaya ac bir arkadasimla aldik cok dusunmeden. 1-2 gun uzun seansli ikimizide oyalasa yeter dedik.

Tank bas kazan mantigina bile okeyiz, haftasonuna kadar denemeye vaktim olmayacak malesef..

Zaten aldik ikimizde keko gibi ama genede sorayim;

Release sonrasi durum ne alem var mi fikri olan? Metacritik'e de baktim ama kafalar karisik orada. Kimisi gayet gideri var tatli olmus diyor kimisi "muh genre" rezalet diyor.

info pls..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öyle gözlemlediğim kadarıyla söyledikleri herşeyi yapmışlar. sadece 15 dolar vermiştim. iki sene sürdü ama adamlar deliver etmiş.

bu metal+energy sistemi beni acayip yoruyor. bundaki massive scale eklenince, orbital, öbür gezegenler falan oyun bütün enerjimi emdi.

annihilaton, supcom gibi oyunlar benden geçmiş abi onu anladım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dun biraz oynadim, fena degil gibi. Hotkey'lere alismak lazim olay baya genis kapsamli hale geciyor sanirim. PictureInPicture modu iyiymis.

Dusmanin gezegene bi robot amele yollayip orayada portal kurdum, enerjiyi bagladim sinsice ama portali calistiramadim, ordu beklemede kaldi heh.

Tooltip, Ana menu, Tutorial vs daha cilalanmasi gerekirmis ama fiyatina gore fena gozukmuyor. Oyunu hic bilmeyen biri olarak, youtube tutorial videosu disinda hicbisi anlatmamasi yordu..neyse ki basit rts bilgisi ise yaradi.

Hele yilbasi/sonbahar vs indirim yerse gayet deger o zaman sanki. Hani dunyanin en sahane rts'sini beklemiyorum zaten, ama indirimde gideri gayet var gibi gozuktu 2 saatlik debelenmem sonunda.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
kötüymüş ya oyun.

AI desen rezalet, trololo bomb bot spam win, robot spam win, al adamın üstüne tıkla win, 2 nuke at win. Cheese çekerek kazanmama şansın yok alıyorsun yani, flawless.

PvP yok, 5-6 dakikada bi player çıkıyo matchmaking, ama rank ve ladder olmadığı için skill seviyesi tutması gibi bir olasılık yok, oyun zaten unbalanced ötesi, bişeyi spamlayıp yeniyor adam ya da saatlerce uzuyor oyun bayıyor, bir taraf base'e kapanıyor çıkaramıyorsun vs.

Oyun mekanikleri, kendisi güzel, ama oynayacak hiç bi ortam yok. Arkadaş olsa onunla PvP atsan eğlenirsin ama arkadaşla oynanan her oyun eğlenceli oluyor zaten.

Online ya da offline oynanılacak hiç bir tarafı yok oyunun komik baya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...