Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tequatl Rising Coming September 17th


yazuach

Öne çıkan mesajlar

Yeni boss updateleri çünkü genel olarak boss'un hp'yi arttır üstüne bi de timer ekleden ibaret.

Teq update'i de aslen yapılması gereken ve gerçekten iyi bir update. Sıkıntı zeka yoksunu casuallar ve troll peşindeki heriflerin turretları kapması. Zeka yoksunu casuallar, öldüklerinde en yakın wp'ye gitmek yerine 15 dakika boyunca birilerinin onları ayağa kaldırmasını bekliyor. Event'in tüm olayı o turretların adam akıllı kullanılması ve korunması üzerineyken; turret'ı kapan Teqila hariç her şeyi vurmaya çalışıyor...

Nerf getirmek yerine şunun bir versiyonunu guild mission olarak ekleseler asıl her şey daha güzel olacak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşte o yüzden bu fightlara raid gibi bakmak zorunda oyuncular. Çok önceden haberleşip plan kurarak gitmeliler. Yoksa ortalık bi bok beceremeyen nooblara kalıyor. Planlı programlı kesmeye çalışanlar baya verim aldılar. Dün gece Blackgate serverı %30a kadar düşürmüştü canını ben yatmadan önce. Ondan sonra bossu kesmeyi isteyipte adam gibi uğraşan insanlar paso Blackgate serverına guest olmaya başladılar. Kesebilen çıktımı bilmiyorum gerçi. Dragon dediğin böyle olur işte. Hergün belli saatlerde farmladığın, sudan çıkıp haydi kes kes diye ortaya atlayıp hiç bi bok beceremeyen varlıklar değil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O koordinasyonu kurmak kolay değil ki işte. Dün gece 4-5 saat ben kendi serverımın(Desolation) Sparkfly Fen haritasına giremedim hep overflowdaydım. Yani koordinasyon gerekiyorsa da bunu ancak kendi serverında yapabilirsin onun içinde sabahın köründen itibaren Teqila'nın spawn olacağı yerden ayrılmaman gerekiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya oturup mantıklı düşününce, iki gıdım zekaya sahip 80 kişi gayet de ortalama bir koordinasyonla ezer geçer. Sonuçta toplamda 6 kişi turret başında Teqila'nın bone wall çıkarmasını engelleyip; poison cloudları temizlicek. Ve geri kalanlara da buff abanıcak. Bunların başında da 5 kişiden 2 grup olsa gelen add'lere karşı turretları koruyacak; geri kalan +60 kişi her türlü dps'yle indirir.

Gel gör ki ölen, öldüğü yerde kalıp; 6 turret'in sadece 3'ü işini yapmaya çalışınca olmuyor olamıyor :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GW2'deki ilk gerçek raid boss.

75%'e kadar dps race, sonra player dps'i bufflayan mekanikler açılıyor.

15 dk süre, sürekli add spawn, sürekli aoe damage var. Korunması gereken turretlar var. Turretların abilityleri mutlaka kullanılmalı (yerdeki aoe temizliyor, player bufflıyor ve dps yapılmasını engelleyen wall'ı önlüyor)

Şu ana kadar hiç böyle bir boss olmadığı için oyuncular afallıyor tabi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

end game henüz görememiş biri olarak bir sorum oalcak, oyun farm isteyen veya haftada 3 gün saat 9-12 raid vb. vakit sömüren bir tarzı mı var (hem pve hem pvp) yoksa daha çok moba kafası gibi mi, content'ten çok da geri kalmadan gir 1-2 saat oyna çık.
(off topic yaptım kusura bakmayın ama bu başlık daha hareketli :) )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

End game diye bi şey yok. En iyi armoru istiyosan, kendine bir dungeon seç ve onun tokenlarını günlük olarak farmla(bir günde bir dungeondan 180-200 arası token elde edebiliyorsun. Tüm pathleri yapmak şartıyla). Ya da oturup craftlıcan işte.

Onun dışında end game denilen şey world boss timerı olan bir site bulmak ve serverının boss timerlarını takip etmek(http://us.gw2stuff.com/events/desolation). Ayrıca Frostgorge ya da Cursed Shore'da %99 bir champ treni vardır. Onun peşine takılıp champion farmla.

Ama hani günde 1-2 saatlik farm bile yeter artar. Öyle çok ahım şahım geri kalmazsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@mardox

Oyunda karakterini adam etmen için yapacağın bir end game yok.Arkadaşında dediği gibi karakterini full exotic düzmek çok kısa sürecek bir işlem. Ancak biraz daha güçlü olsun karakterin diyorsan ascended takıları elde etmen ve ascended weapion craftlaman lazım. Bunlar zaman alır alırsa. Bunlar içinde daily yapacaksın, fractal yapacaksın ve farm yapacaksın. İlerde ascended armorlar yolda onlar gelince o zaman artık biraz daha zorlaşacak end game.

Bunun dışında end game casual bir şekilde hergün WvW ve spvp yapmak, achievement kasmak ve o anki living story ne ise onunla geçiyor. Living storyde, karaktere bire birde etkisi bulunmayan görsel itemlar elde edebileceğin ve tamamen eğlence amaçlı 2 haftada bir gelen content patchleri. İşte mini gameler gelir, sadece o living story dahilinde bulunup sonra kaldırılan bir dungeon gelebilir, kısa süreli bir pvp seçeneği gelebilir, belli bir quest line gelebilir, yeni itemlar vs gibi.

Ve bunların dışında bide legendary weapionlar var. Onlarıda biliyorsundur. Şuan ascended weapionlarla aynı özelliklere sahipler. Daha uniqie bir silahım olsun diyorsan uğraşabilirsin aylarca (:P).
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün Desolation'da 3. kez indirdik Teqila'yı. Herkes işini yapması gerektiği gibi yapınca sıkıntısı falan olmuyor, tek sorun ilk phase'i sorunsuz atlatmak. Hani örnek vermek gerekirse, ilk phase'in bitimi ejderin health barının %75'e gelmesi. Timer 5:05lerdeyken daha bunu başarabildik(yaklaşık 10 dakika sürdü yani); ama eventi bitirdiğimizde dakikalarda 2:15'i gösteriyordu.

Taktik olarak ekstradan herkesin kullandığı 3 commanderlı(2 turret defance+1 dps zerg) yerine yerine 4 commander kullandık. 2 turret defence+2dps zerg olacak şekilde. Dpslerdne birini ejderi sağdan dürttü diğeri de soldan. Böylece turretlarda sadece kendi tarafındaki zergle ilgilendi sıkıntı yaşamadan.

Şahsen laftan anlayan insanlarla şu eventi yapmak cidden çok eğlenceli. Bitince de hani o kazanma tatminini veriyor(ne kadar lootlar bok gibi gelmiş olsa da bana :()
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...