Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tequatl Rising Coming September 17th


yazuach

Öne çıkan mesajlar



It has been gathering power in the depths.

It is faster, stronger, deadlier.

It has returned to devour and destroy.

It is called Tequatl the Sunless… and it has evolved.




THE DRAGON TEQUATL – REDEFINED!



Something’s gotten into Tequatl the Sunless. This ancient dragon, scourge of the Splintered Coast, has become more formidable than ever, with an arsenal of new attacks and lethal tricks at its disposal. To stop this rampaging beast, you’ll join forces with old friends and new allies in a desperate battle where failure is a very real option. Tequatl has risen – and it will take an army of players to bring it down!

DEVELOPER LIVESTREAM – SEPTEMBER 20

Dive deeper into the Tequatl Rising release with ArenaNet devs during the preview livestream on our Twitch channel on Friday, September 20 at 12PM PDT.

“LOOKING FOR GROUP” TOOL



We’ve added a new system to help players find others to join in on their adventures. Using our new looking for group system, you’ll be able to select the type of content you’d like to do and add in a custom description about the group you’re trying to form. Use the system alone or with friends to easily fill out your party!


NEW RUINS OF POWER IN WORLD VS. WORLD



Big changes are coming to the eternal war in The Mists! Each borderland map in WvW has been redesigned to include five new Ruins of Power—capture points that armies can battle over in order to earn lethal Bloodlust boosts for everyone on their server!

BOSSES – UPDATED!

We’ve adjusted all of our bosses to make them more challenging and fun! From the Megadestroyer to Golem Mark II to the Fire Elemental, bosses in Tyria are more dangerous than ever!

NEW WVW ABILITY: FLAME RAM MASTERY



Prepare to knock some gates down and set stuff on fire! Become tougher and more effective in those heated siege situations by earning ranks in the new Flame Ram Mastery ability!

REWARDS

Wings Of The Sunless

Earn this ominous new animated back item by waging war against Tequatl the Sunless!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Satın aldıktan sonra tek kuruş ödemeden oyunun her öğesini sonuna kadar oynayabiliyorsun.

WvW'de massive zerg fest dönüyor. İstersen solo roam ile 1v1 de kapışabiliyorsun.

Takım kurup arena/instanced pvp de yapma imkanı var, e-sports olayına da girdiler geçtiğimiz aylarda.

PvE kısmını da seviyorum ben. Raid kurma, raide girme mantığı olmadan raid boss yapma imkanı var. Son dönemde zone-wide invasion geldi ki baya güzeldi.

Story tarafı da her 2 haftada bir güncelleniyor, yeni minizone, event, activity falan geliyor.

Verdiğin paranın karşılığını kesinlikle veriyor Anet.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Patlamak mı? Daha yeni başlıyor...Daha sadece 2 hafta önce ilk ciddi turnuvalarını düzenlediler PAX'da. Gayettte güzeldi. $10k cashde ödül verdiler kazanan takıma. Ki yakında çok büyük bir turnuva duyuracaklarını açıkladılar. Bunun yanında 2013 bitmeden yeni spvp türleri geleceğini duyurdular. Ki şu ana kadar sadece conquer moduyla sınırlı kalmışlardı. Valla oyun hakkında birçok yakındığım konu var. Ki bunların başında WvW geliyor. Ancak spvp oyundaki en iyi etken şuan. Yaptıkları yenilikler çok çok iyi bir yere taşıdı zaten ki çok umutluyum ilerisi için spvp ile ilgili olarak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun ilk çıktığında spvp gerçekten leşti onu bende kabul ediyorum. Ama dediğim gibi git gide düzeliyor. Farklı modların artık gelmesi şart. Ki gelecek inşallah 2013 bitmeden. Şuan çok iyi durumda bence spvp.

WvW konusunda gerçekten benimde baya sinirim bozuluyor. Gerçi yenilik getirmiyor değiller ama yetersiz. Çok ikinci planda kalıyor. Pve ye gösterdikleri ilginin birazını WvW'e gösterseler keşke.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok çok geç kaldılar.spectating solo que,leaderboards 1 yıl sonra geldi.Yeni mod için insanlar 1.5 sene mi beklesinler.

resmi twitch kanalında sadece spvp streamlerini tavsiye etmeler,wvw ile ilgili videoları forumdan taşımalar falan.

Bilenler vardır, red guard lideri sacrx oyunu bıraktıktan 2 ay sonra bu videoyu yayınladı.

www.youtube.com/watch?v=F7MN2j-CRdc

Saatlerdir bu videoyu adamlar forumdan siliyor.Zamanı ve ingilizcesi olan baksın alphadan beri olanları anlatıyor adam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu forumu seviyorum ya (:D

Siz forumca bir oyunu bıraktığınız zaman o oyun kötü olmuyor veya patlamıyor. O "yeniden yapılsa yeri" dediğin oyun hala tıklım tıklım, hala yeni server açıyorlar, hala her 2 haftada bir yeni content geliyor, hala yenilik geliyor ve 1 yıl sonunda hala kendisini ilk günkü gibi çoğu oyuncuya oynatmayı başarıyor.

@Harir yanlış anlama lafım sana değil.

@hunty

Guild Wars ismi ilk oyunun en az oynanan içeriği gvgye yönelik verilen bir isim değil. O isim oyunun loreundan geliyor. Bırak oyunun loreunu araştırmayı sadece wikiye baksan bile görürsün.

Bu arada o çoook övdüğünüz ve gelmediği için oyunu bıraktığınız GvG sistemi ilk oyunun son 2-3 yılında en az rağbet gören sistemiydi ki bu offical açıklama. Bunun haricinde bilmiyorum ama heralde ilk oyunu hiç oynamadınız. Çünkü öyle 20vs20 mükemmel savaşlar filan oluyor zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Klasik 2 guild arasında geçen 8vs8 basit bir pvp seçeneğiydi. Oyunun ilk yıllarında çok güzel turnuvalar düzenlendi ve rağbet gördü ancak ilerleyen zamanlarda tabiri caizse fıs diye söndü gitti. Son 2-3 yılda koskoca oyunda ciddi ciddi GvG yapan guild sayısı 10-12 filan anca vardı. Olmadığı için kıyameti koparıyor ya bazı oyuncular hani işte o sistem bu. Ki GvG gelmeyecek oyuna. Boşuna beklemeyin. Adamlar açık açık çıtkı söyledi gelmeyecek diye. GvG'yi WvW'e monte etmeye çalışıyorlarmış güya artık nası başaracaklarsa. Bu arada GvG'den önce oyuna gelmesini isteyeceğim çok daha iyi pvp türleri var Gw1'den.

Yukarda da söyledim. Oyunun pve içeriğinden oyuncular genel anlamda çok memnunlar. Spvpde her geçen gün gelişiyor. Benim ve guildimin tek memnun olmadığımız nokta şuan WvW. Ki oda Warhammer'la karşılaştırdığımız için. Daha önce Daoc ve Warhammer oynayınca insan daha fazlasını bekliyor normal olarak.

@Harir

Çoğu düzenlemenin çok geç geldiğinin farkındayım. Ancak geç kalmadılar. Spvp geç olsada düzeliyor. Geç kalmış olmaları için oyunun ciddi anlamda patlamış olması lazım ki piyasada "patlama" terminin en uzağında olan oyun şuan Gw2'dir heralde WoW'u saymazsak. Ben 2013 bitmeden ağzımı açıp tek laf etmeyi planlamıyorum bu oyuna. Eğer 2013 planlarını adam gibi uygulayıp dediklerini yaparlarsa hiçbir zamanda açmam. Ancak yapmazlarsa o zaman konuşmaya başlarım. Ki 2013 planları gayet mükemmel duruyor açıklamalarına göre. Ha yapmaya başladılar mı dersek evet. Son 3 patchtir dediklerinin bir kısmı yavaş yavaş geliyor.Görecez bakalım zamanla...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle katilmiyorum.
Burada Lord of the rings online dan Star Wars dan bahsetmiyoruz.
Adamlar oyunu yapmis ve ona gore Lore yazmis olamazlar mi? Tyria tarihine Guild wars'i eklemisler.
Oyun biraz Pve den ibaretti. GvG asil yani, "Showcase"'i idi. Bu yuzden Guild ladder'lari ve Turnuvalar bunun etrafina (GvG) insa etmislerdi.Pek tabiki Lore'a bir sekilde Guild Warsi sokmalari gerekiyordu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yazuach said:

Siz forumca bir oyunu bıraktığınız zaman o oyun kötü olmuyor veya patlamıyor. O "yeniden yapılsa yeri" dediğin oyun hala tıklım tıklım, hala yeni server açıyorlar, hala her 2 haftada bir yeni content geliyor, hala yenilik geliyor ve 1 yıl sonunda hala kendisini ilk günkü gibi çoğu oyuncuya oynatmayı başarıyor.


paticik gunes dunya onun cevresinde donuyor ne sandin sen :D

buna hak veriyorum btw.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gw2 tam istediğim gibi olmasa da iyidir yahu
çok leş diyen yoktur heralde :)

fiyat performans açısından gayet tatmin edici

6 karakter 80 ledim. exotic full gear yaptım
legend silah iyi güzel ama eyyorlamam o kadar

spvp lvl 33. fractal lvl 49.

eğlenceli şeyler için 5 arkadaş çoğu şeye yetiyor
5 ranger dungeona girip sadece petlerle bitirmek. bilmeden call of the windi bulmuştuk mesela

5 thief wwwde kamikaze yapmak.

guild olarak www haritasında jumping puzzle yapmak

fractal+45 lvller gayet zorlayıcı oluyor.
warriorun bütün silahlarını fractal weapon yaptık .d

eğlenceli çok eşy var lam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...