Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Twelve Monkeys (ne filmdi ya) (spoiler olabilir)


Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

  • 9 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
bu topici kullerinden varedeyim..

dun izledim baya guzelmiş brad pitt harika oynamıs..


tabi yinede zamanda yolculukla ilgili her filmde oldugu gibi dewamlılık ve zaman kavramının incelenmesinde eksikler war..bir yandan da kelebek etkisinin filmi film yapabilmek icin gozardı edilmiş olması dogal olsa da hep beni rahatsız ediyor..


imdb de okudugum filmle ilgili ayrıntıları brad pitt in filmdeki deli karakterini tam yansıtabilmesi icin yonetmen sigarasını almıs elinden :D o hızlı ateşli konusma ordan geliyomus =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
filmi izleyeli ne kadar oldu bilmiyorum ama doğru düzgün hatırlamıyorum bile. aklımda kalan tek şey güzel bir film olduğu geçen günlerde de elime geçti çektim bilgisayara saklıyorum, en kısa zamanda tekrardan izlicem diye tutuyorum ama bir türlü fırsat olmadı şimdi başlığı gördüm tekrar izleyesim geldi, 2-3 güne kalmaz izlerim artık :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
29 Mayıs Pazar günü saat 14.00'de yönetmen Terry Gilliam Pera Müzesi'nde söyleşi verecek. Ardından saat 17.00'de 12 Monkeys gösterimi yapılacak. (Gösterim ücretsizdir) Mesaim müsait olmadığından gelemiyorum ama umarım birisi en azından söyleşiye de gider de kim epic fail olmuş, onu sorsun da öğreniriz umarım.

http://forum.paticik.com/read.php?11,3227814,page=3
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...