Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hala Mtg:O oynayan var mı?


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

  • 1 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Ya tek tek kart alacaksın, ya da booster-draft olayı. Öteki yolu da değiş-tokuş. Başka yol yok. Fiziksel kartlara göre biraz daha ucuz ama.

200-300 $ harcanmış desteler var tabii MTGO'da. 20-30 $ verip kurduğum Standart destelerle de oynuyorum ama ben turnuvalara girmesem de.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
Sadece common kartlarla oynuyorsun işte, ondan ucuz. Efekt kaybediyorsun, mesela standart destemde Brave The Elements var, pauper destemde Gods Willing. Kartlara bakarsan anlarsın ne demek istediğimi.

Sonra pauper'de öyle planeswalker kartları, oyun kazandıran mythic kartlar filan yok. Ama genel olarak standart'da hangi metalar varsa standart pauper'da da aynı metalar var. Token destesinden, black devotion destesine kadar. Efektler daha zayıf işte dediğim gibi. Düz dövme değil ama, pauper'da da graveyard control'dan mill'e kadar her şey mümkün.

Standard Pauper ucuz bu arada, Classic Pauper oynayınca 20-30 TL gibi fiyatlara çıkan desteler oluyor. Ama orada bir kere deste kurunca daima oynayabiliyorsun yani onunla. Şu an en çok şununla oynuyorum ben: http://tappedout.net/mtg-decks/a-dimir-existence/

Orada yazan fiziksel fiyatı bu arada, 10$ filan değeri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...