Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mist Monk


Sleeper

Öne çıkan mesajlar

Bilindigi uzere wow dan baygınlık gelmesine ragmen gomuniti ile hala bizi oyunda tutmayı basaran blizz ekibi birsey yapmıs ve benim dikkatimi cekti.

mistweaver da kafaya bir buff acıp melee girisip raid heal atılabildigi soylendi. bu cok ilgi cekici geldi tabii ki konu hakkında bilgisi olup da paylasabilecek kimse var mı acaba ? ne kadar efektif ne kadar raide faydası var vb.

karakter kasma fikri bile midemi kaldırırken bu konu ilgimi cekti olmadı dombili bir monk da ben kasarım :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

LFR gibi basit contenti melee healleyebiliyorsun. Blackout kick ve Tiger Palm'den gelen bufflar var, tiger palm buffını 5'e stackleyince beleş heal veriyor, blackout kick buffı sürekli up olursa yaptığın damagein bir kısmını heal olarak atıyorsun. Statuenun yakında olmasına dikkat ettikten sonra allah deyip tekme sille girerek heal atmak mümkün. Ancak ortalama zorlukta bir contentte bu şekilde heal atmak çok zor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
en zevkli heal mw'dir. diğer healer klaslar arkada durup tezahurat yapan ponpon kızlar gibi. monk ile tekme tokat savaşıp sağa sola heal saçmak, arkada last airbender ya da naruto'nun müziklerini açmak, priceless. windwalker heroicledim. şimdi mw yapıyorum, sonra da brewmaster yapacağım baştan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...