Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elite: Dangerous


Exodous

Öne çıkan mesajlar

dün sadece FPS training kısmı çalışıyodu oyunun. 

Ona dayanarak verebileceğim ilk review, güzel gözüküyor ama optimizasyona ihtiyaç var, 2k ultrada oynadığım oyun 1080p High'a düşürdüm, FPS combat kısmında 20-30 fps'lere düşüyor.

bugün iyice yalarım reviewlarım serverlar açık olursa

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

performans rezil. ayarların nerdeyse hiçbir etkisi yok. kaplama ve lod problemleri var, bazen anlamsız yere poligona dönüşüyor her şey; fps boğuluyor bir süre tıkanıp. bi garip karanlık olmuş oyun, hiçbir şey görünmüyor gamma köklemedikçe. rastgele çökmeleri saymadım bile. gölge ışıklandırma falan upgrade dedikleri gayet downgrade olmuş. cp'deki gibi garip garip gölgeler falan görüyorum.

 

yine cyberpunk'tan hallice npc hareketleri gözlemlenebiliyor, karşılarınd bir cisim olduğunu fark etmeyip aynı yönde moonwalk yapıyorlar. settlement görevlerinde neutral npc'ler dakika başı çevirip tarıyorlar. dolaşırken duymayabiliyorsunuz "dur bi tarayak" dediklerini. farketmeden yanlarından uzaklaşınca direk wanted status oluyor, ölüyor ve bok yoluna gidiyorsunuz resmen. sonra hapishane gibi bir yerde uyanıp bir ton yol parası verip taksiyle bir sisteme dönüyorsunuz (gerçek zamanlı ve sıkıcı bir yolculuk). 

 

yani "kardeşim şu üsten bi sigaramı kap gel" gibi basit bir görev bile sıklıkça böyle sonuçlanıyor.

 

savaşlı dövüşlü de denedim. ekranda bir alev ya da duman olmayagörsün yine fps tıkanmasına sebep oluyor. bari keşif falan yaparım diyordum ama bu kadar sorunla bomboş arazide bile sıkıntı çekip duruyorsunuz. istasyonlarda zaten kafayı yiyor sistem.

 

konsol çıkışından sonra anca pc'de çalışır hale gelir tahminen. kışa kadar falan yüklemeyi düşünmüyorum. herkes optimizasyon olacak mı olmayacak mı sorarken hallederiz kadir cevabı vermişlerdi ama sonucun alakası yok. nasıl şimdi herkes birbirine cahil diyor ve aslında kimse cahil olmuyor aynı o şekilde bunlar da alfa beta release gibi kavramları boş kullanır olmuşlar. dört hafta alfadan sonra release mi olurmuş. olmamış işte.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyun çok güzel olmuş ama oynanacak durumda değil hakikaten. 1 saatte 3 kere bug oldu çıkıp girmem gerekti. optimizasyon diplerde. bi tanesinde apexle queste giderken bi türlü gidemedi taksi. 10 dakika fln alt tabda bekledim hala ulaşamamıştı mekana asd gir çık yaptım düzeldi falan.

bunlardan alakasız olarak çok zor geldi bana on ground questler. 3 tane falan denedim hepsinde failladım. çok zevkli olabilir ama düzelmesi lazım bunların.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

braben forumlarda yanıt vermiş "ben evde 980 gtx ile oynuyordum sorun yoktu" gibilerinden. ofisi tekmeleyip girmiştir muhtemelen tepkilerden sonra, çünkü ağır şekilde yamalanacakmış.yoğun şekilde yamalayacaklarmış. birkaç ayı var bana kalırsa. konsollara düşünce cilalanır iyice.

 

şu saçma sapan bi tuşa basılı tut yuvarlak menü açılsın olayı bile konsol için beta test yaptığımızın kanıtı adeta.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://forums.frontier.co.uk/threads/odyssey-progress.576490/

 

buraya da kopyalayayım.

Spoiler

Greetings Commanders,


With our first hotfix now released and another one arriving very shortly, I wanted to take a moment to address the wider community feedback and reports regarding performance issues, server outages, and bug reports within Elite Dangerous Odyssey.  

First and foremost, I would like to apologise wholeheartedly to those who have been suffering from these problems. I would like to reassure you that we take these issues very seriously and that they are our top priority and focus.  

Our second hotfix will be released very soon, which we hope will address more of the reported bugs and bring further stability improvements into the game.  We will continue to work on updates which will resolve more bugs and improve stability further.

Some of our players are reporting poor performance on machines where we would expect the performance to be good, and others are saying it is fine. We are trying to get to the bottom of this. I have been playing on my old home machine from 2014, which has an Intel i7 Extreme CPU and a GTX 980 GPU, 16 Gb RAM, playing at 1080p full screen at Ultra. I was doing this so I could have a good feel for how the game was playing on older hardware, and I used this same machine during Alpha. I have also been playing on a high spec 2021 dev machine.

I would like to thank you all for your patience and support. The Elite Dangerous community has always been at the heart of the game. We understand that there are a number of players who have had problems accessing and playing the game and I can assure you that we are focusing fully on improving this for those affected and communicating with you openly and regularly about how these issues are being addressed.  

Thank you all, 



David

 

baya baya evindeki sistemi yazmış dsab.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 8 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...