Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elite: Dangerous


Exodous

Öne çıkan mesajlar

zenosayt daha iyi analtır da

görevle para kasılır mı kasılır, sen görevleri yaptıkça reputation falan da artıyor yeni görevler geliyor. daha fazla rewardlu ıvır zıvır.

ama ben PARA kasacağım diyorsan, bir kaç yol var. onlarla grind yapıyorsun, saatte 10m-15m ile başlarsın 60 a kadar yolu var.

bizimkiler mining yapıyor, keyif de alıyorlar.
ben başka bir guide buldum bi gezegende passenger görevlerini yapıyorsun sürekli. 2 jump atıp beacon scan edip 2 jump ile görevleri teslim ediyorsun. sürekli bunu yapyıorsun ama. ben güzel para kazandım. hatta bugün baktım current assetim 460mn ama gemilere harcadığım para 510mn muş çföamsdçöasm
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gorev yapma olayi para kazanmadan ziyade reputation veya influence kasmak icin. Ama bazen guzel paralar veren gorevler de cikabiliyor. Tabi kendi rankin de yukseldikce daha kazancli gorevler de cikmaya basliyor.

Denge olayi karisik, x meslegi coook kazandiriyo diye bi sey aslinda tam olarak yok, jeeztronun dedigi olayi yapmak icin saglam harcama yapmak gerekiyo once, iyi bi passenger gemisi alicaksin, onu passenger cabinlerle fitleyeceksin falan. Obur tarafta combattan para kazanmak icin cok fazla harcama yapmana gerek yok, ama cok harcayip saglam gemi yaparsan daha rahat ve fazla kazanirsin yine tabi.

Mininge gelen yeni sistemler sayesinde nereye bakacagini bildigin takdirde, gayet guzel kazanc getiriyor. Ayni sekilde explorationda da dogru yerlere bakip dogeu seyleri yaparsan guzel kazanci var.

Zaman zaman illa ki bi tanesi digerinden fazla kazandiracaktir ama bu her oyunun dogasinda var abi. Şimdi jeeztro passenger cok kazandiriyor diyor ama o kadar bayik bi iş ki o yapasim gelmiyo yani djdjf mining cok daha keyifli yani ondan, düşün.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mining güzel abi, ben nefret ettim salaklığımdan. dzügün para kazanıyorsun işte.

bu adamlar da az kasmadı yani miningle belki daha fazla kasmışlardır. benim yöntem inanılmaz sıkıcı ,cheating gibi bir şey. ben acele ettim, e sonunda da baydımt abi anacondayı ikinci hafta alınca fçaösmd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
buraya da yazayım

http://elite-dangerous.wikia.com/wiki/Distant_Worlds_II

https://forums.frontier.co.uk/showthread.php/404790-DW2-Distant-Worlds-II-Fleet-Roster-Sign-Up-Thread


13 Ocak'ta, 5000'den fazla kişi aynı anda Beagle Point (insanlıktan en uzaktaki nokta) ya doğru yola çıkacak. 55,000 LY civarında; 16 hafta sürecek, her hafta 2 saat jump yapılması planlanıyor

ben girmeyi düşünüyorum, üstteki linkten sign uplayabiliyorsunuz
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün ilk defa başladım, oyunun mekaniklerini çözeyim falan diye taşıma görevi aldım da, 11 jump öteye götürme çok baydı. Neyse nasıl inilip kalkılacağını falan filan işlerini çözmüş oldum.

Bu arada pizza dilimi şeklindeki gemiden kurtulmak istiyorum daha kötü dizaynlı gemi olabilir mi bilemiyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

skimmer görevleri vardı. gir çık yaparak görev stacklama vardı. gemi alet edevat zart zurt varken yüzlerce saat oynuyordum şu bu peşinde koşarken. şimdi onu fikslediler. bir saat görev yapasım yok artık.

ne kadar aptal bir firma bu. sanıyorlar ki onlarca saat bir gemiye para kasacağım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...