Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crusader, Tartışma ve Build Paylaşım Başlığı


Sam

Öne çıkan mesajlar

Blessed shieldi extra 5 kere sektiren kalkan çıktı hemen paragondan max wrath alıp bide kalkana wrath regen çaktım block rating çok yüksek olmadığı halde punish ile 10m+ vuran 243432342234 tane kalkan kaplıyor ekranı 2 target bile olsa yok ediyor resmen t6 packlar grplar anında eriyor 80-100m den fazla edps oluyor full set wizard gibin lakin tek problem single target dps çöplük bildiğin 1 dakka felan vuruyorsun rift bossa ama fun item single targeti sağlam olan bi classla party yapılıp oynanabilir zaten
"8% attack speed,20% dmg,80% crit ve 100% crit dmg" boost veriyorsun 4+6 sny cc de var utility classa güzel multi target dmg ekliyor item.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Bence harika bi oynanışı var, melee classlarda tam olarak eksikliğini hissettiğimiz hibrid havayı hem skillerin esnekliğiyle, hem de akıcı oynanışıyla kapatarak gönüllerde taht kurdu.

Teşekkürler Blizzard.


Sen ne iğrenç bir cockrock adamısın ya, yılandilli seni.
Ama aşkımsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahanda crusader ım. http://eu.battle.net/d3/en/profile/turkleader-2534/hero/39168333

aslında flail düştü bir tane o kartal pençeli olandan da socket yok rolluyorum habire de düşmedi bir türlü ondan bu kılıçla gidiyorum ben de. flail yani 1 hand kullanmak mı mantıklı bu mu daha iyi çözemedim yani bununla açık bir şekilde daha fazla damage ım var. ama sürekli 1 hand kullan diyorlar speed i falz diye. çözemedim öneri ve yardımlara açığım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eldiven yüzüklerde str attack speed 40 üzeri crit dmg en az bi 4-5 crit yapmaya çalışıyoruz kolyede 8 crit 80% cirt dmg ve üzeri olsun mümkünse % element dmg de olsun hangisini seçecekseniz bu parçalar toughnessden feragat edeceğimiz parçalar olacak.
Blood shardlarla kalkana yüklenin kalkanda crit str vit yada yüzde life yanına all res olacak
List of Bounty Bag Legendary Rewards
Act 1 bounty kasıp Golden Gorget of Leoric kolye ve en önemlisi Ring of Royal Grandeur almaya kasıcaz.
Legendary Crafting Materials and Where They Drop
Sonra crafta girişicez
Bileklik reaper's wrap
Pantalonun idare eder o yüzden kafalık ve botu cain yapalım istediğimiz statlar kafalıkda str vit crit (soket o kadar önemli değil 700~ vit takacağın mordan daha efektif toughness verir) botta str vit all res ve movement speed (2h kullandığımız için olmazsa olmaz)
Shoulder chest ise aughild yapacağız gene str vit all res % life arıyoruz
Armor yüklenmeye gerek yok str den zaten hayli hayli soft cap oluyor dolayısı ile crusader için efektif toughness statı all res arkası vit
Bodoz silah olarak the furnace(dpsi statları ne olursa olsun bi tane lazım)maximus,zweihander,scourge,warmonger,blade of prophecy vb strsi olacak soketi olacak olursa % dmg % attack speed

Dolayısı ile yapmaya çalıştığımız şey basitçe temel statları oturtup daha yüksek tormentleri farmlamaya başlayabilmek ilerledikçe gearı daha cooldown reduction,resource cost,% bonus to skill / element statlı itemlere upgrade edeceğiz.
Hedef 50% crit 50% attack speed (1.10 kullanacağız) 400~ crit damage ve 35-40% elemental/elite.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

GokTuRK said:

ahanda crusader ım. http://eu.battle.net/d3/en/profile/turkleader-2534/hero/39168333

aslında flail düştü bir tane o kartal pençeli olandan


abi o flail efsane güzel 2800+dmg blade af prop vardı dps den kıstım bu hale getirdim oyun acayip hızlandı ortalık yeşil shield lardan geçilmiyor inanılmaz hızlı eriyor packler, tabi single targette ise inanılmaz kötü :D buildde sadece iron skin yerine normalde judgment/resolved var.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

punish single target ve melee. hedefi kovalayan justice hem ranged hem daha fazla vuruyor. roar'ın aoe'si olmasa kimse kullanmaz. mp'de ataklar dağılıyor zaten bütün ekibe, dmg potansiyeli düşüyor. diğer rune'ler elden geçirilebilir ama roar gayet normal. block'u pasif ve item'la ciddi miktarda yükseltmemişsen, fire build gitmemişsen (toplam 4 tane filan ofansif fire rune var, biri 30sn cd, öbürü kullanınca kendini öldürecek şekilde buglı, öbürünün dot'u çalışmıyor bug'lı, biri de punish roar işte) pek işe yaramıyor zaten.

bu crusader'ın sorunu filan değil yani, sorunu endgame item üzerine kurulu olması sınıfın. BoP alınca 15 yard çevrendeki herşey havaya uçuyor zaten roar'a filan gerek yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bende %60 mı ne block chance var.

Skalvards decimator var, justice %300 bladeleri proclamıyor, melee attacklarla her saniye procluyor pierceliyor falan.

Defender of westmarch var.

Allah'ın emri gibi birşey punishle oynamak, slash-zeal bile %50 holy damagea rağmen yetişemiyor.

4-5 tane physical rune olacağına bir tanesi holy olaymıştı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Condemn 5 rune birden holy olmasaymış da one shot gümletseydim ben de %120 fire damage ve BoP ile herşeyi, tek bugsız düzgün çalışan fire rune neden "sınıfın THE sorunu" oluyor ben onu anlamadım hani. Bombardment full physical rune, condemn sırf holy vs böyle çarpıklıklar dolu sınıf, bunları kastediyorsan doğrudur. Da bunun cevabı alıp roar'ı holy yapmak değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle 2h pasifi ediklicekler 2h kullanırken double wrath generate edicen
Holycouse fix lazım sadece holy demıc silahla iş yapmaz o skill
pasif wrath regeni 1 per sec arttırıcaklar
slow generatorlerin 6 lık rune olucak
bi iki skille elemental rune lazım safi holi safi fizıkıl olmuyörü
planax,shield bash,foh cost az düşürülebilir bazı runelere oynama lazım
herşeyden önce blazing sweeple blessed shield buglarının fixlenmesi lazım.
ben salvage ettim andariels maximus felan uğraşamam 40% holi>120 fayır
dpsm zaten ii sheet top 50 elemental dps vs elitede ilk 80 de felanım genede utility classda olsam biraz akışkanlık istiyor insan sırf hızlı gitsin diye t4 de felan kasıyorum çoğunlukla solo giderken.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

En efektif yol arkadaşların veya general chatten bulduğun gruplar ile oyuna girerek split farming yapmak; her oyuncu haritada farklı bir questi yapıyor ama herkes quest crediti alıyor. Ring of royal grandeur'ü arıyorsan act I farmlaman lazım. Diğer lootlar da lazım diyorsan, act IV cache i bütün loot tabledan atıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dün blade of prophecy'e stealth nerf atmışlar. En fazla 2 patlama procluyormuş artık sdffs. Shitstormun kralı dönüyor official forumda 4chande falan, tek bir satır açıklama yazmadıkları için.

Bir de defender of westmarchın da proc chance'ini azaltmışlar eskisi gibi paso proclamıyor diyorlar da, o kesin değil şimdilik galiba.

...

Meanwhile blazing sweepin fire rune'u hala çalışmıyor.

Jekangbord shield blessed shieldin fire rune'unu hala etkilemiyor.

http://memeguy.com/photos/thumbs/deal-with-it-51674.gif
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...