Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ward Kavgasi


Seele

Öne çıkan mesajlar

abi vallahi ward değil sadece olay dasdasdsf

ben arkadaşla tartışmak da istemiyorum kendisinin kötü niyetli biri olduğunu da düşünmüyorum zaten. ama kendisiyle bir daha aynı oyunda bulunmayacağımı söyledim bence bu kadarı yeterli abi ben hiç gocunmam isteyen öteki arkadaşı alabilir yerime de hayatta kızmam kaç defa söyledim :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ward olayı trenin raydan çıktığı hadiselerden biri. Line of sightın öneminin içine eden bir consumable bu kadar mı abuse edilebilir. Warcraft'da abilitydi o. Hatta Far Sight da vardı. Support öyle özel oluyordu işte. Parasının üçte birini warda, kalanın 3/4'ünü eşeğe vererek değil.

Aynı mentaliteden başka sorunlar da doğdu. Windwalk nere Rikimaru nere. O editörü yapmayacaktı Blizzard. Liselilerin eline teslim etmeyecekti. Milyon dolarlık turnuvalar RNG'nin gırla olduğu oyunlarda olmayacaktı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu pub carrylere nasıl yaranacaz la? sürekli warding yaparsın, kill alsın diye gider hero blocklarsın, ölmesin diye kendini yem edersin. bu killeri alınca kendini tanrı zanneder, alakasız yerde 5 kişi arasına girip ölür, sonra seni linkler "omg noob" diye. ar'de sup gelse bile inadına supportluk yapmayacan anlaşılan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...