Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Shingeki no Kyojin


Milamber

Öne çıkan mesajlar

güzel oldu. uzun zaman önce bu abi bu seriyi şetçek yok politik konular, yok zaman bilmem nesi biz bunlar için başlamadık bu seriye dediğimde yok olum universü genişletiyor manyak hikaye diyorlardı içlerinde patladı şimdi. ?beklentimi düşürmüştüm olabildiğince şaşırmadım. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

yorumlardan biri güzel özetlemiş:

Alıntı

I'm glad Berserk is never gonna end. The authors on hiatus are brilliant in their own way

bunun üstüne birşey yazmaya daha çalışırsa da okunmaz.

Spoiler

eren'in kelleyi gömdükleri yer binyıllar boyu yggdrasil'e dönüşüp gene ymir'e musallat olan paraziti bulaştırıyor herhalde o küçük kıza. gelsin boruto, aman pardon, attack on titan: andromeda. me3 sonrası hikaye kasan bioware tier.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...

anime final sezonunun 1 yıl sonra çıkacağını görünce okuyayım dedim, aslında max 3-4 bölüme bitermiş neden 1 yıl uzatmışlar anlamadım. yazar sıkılmış sanırım bir an önce bitireyim kafasında yazmış son bölümleri ?  

manga finali baya tepki çekmiş, acaba anime de farklı bir final mi yapacaklar çünkü kalan bölümler baya boktan 3-4 bölüme biter zaten 12 bölüm çıkarmaları imkansız daha boktan olur öyle yaparlarsa 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sanki movie yapacaklar gibi geliyor, çoğu aksiyon zaten kalanın. Yazar hala başka ek chapter çıkarmadığı için değiştirme ihtimali düşük geliyor bana. Genelde mangadan para kazandıkları için okucuya önce sunuyorlar illa bildiğim.

gerçi nedini kurtaracaksın yani şunun, asspull dibine de vursalar yetmez yani.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...