Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Shingeki no Kyojin


Milamber

Öne çıkan mesajlar

  • 4 hafta sonra ...

93

Nasıl ya? Şimdi bunlar ciddi ciddi Ymir'i offscreen öldürdüler mi yani? Lütfen yanlış anlamış oluyim ya pls, böyle saçmalık olur mu?
(Bir de timeskip geldi galiba)


(Ayrıca briefing kısmındaki haritaya dikkat ahahahahah.)




Queen Madagascar Historia çıkıp SHUT DOWN EVERYTHING filan diye bağırsaydı bari :p



Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...

claymore manga spoiler

yalnız hikaye tam claymore'un manganın sonuna doğru ifşa edilen ama gösterilmeyen dünya çıktı ya. iki kapışan taraf için silah olsun diye dövüştürülen doğaüstü yaratıklar, bunların kurbanı herşeyden ve dünyanın kalanından habersiz insanlar.


yalnız bu titancıları sempatikleştirmeye çalışıyor da yemezler. tekrar gelin de geminizi batırsın siz içindeyken armin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş


Ya titancılar da bizimkilerin soydaşı sonuçta. Eninde sonunda bütün Eldian'lar birleşip Marleye dalıcak. Onun yolunu yapıyorlar.
Reiner zaten bariz pişman, yeni veletler de olayları kavrayınca doğru yola gelebilecek tipler (tabi pratikte aileleri ve bütün Eldian lar rehin sayılır, anca onları kurtarırlarsa).
En büyük twisti de Zeke'ten bekliyorum her ne kadar sabit fikirli görûnse de.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...

Manga #110

Konu bayağı derinleşti,
Eren anti-heroluğu da aşıp anti-villainlığa başlayacak sanırım.

Yalnız böyle 180 derece dönüş yapması bayağı eğreti duruyor. En kısa zamanda açıklamaları ve toparlamaları lazım.
Ama muhtemelen titan memoryle alakası vardır, önceki titanların hafızasını da aldığı için babasının da hatıraları karışıyor tabi, Zeke in peşinden o yüzden gidiyor olabilir.


Bir de Annie uyansın artık, 70 chapterdır uyuyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

110

annie'yi zaten uyandırmak için tekrar hikayeye soktu sanırım ama ne olacağını kestiremiyorum bu mind control, memory wipe vs muhabbetleri işin içine girdiği için. death note gibi durumu kurtarmak için olmadık kurallar, güçler filan girmeye başladı hikayeye fazla.

zackley gg oldu, live by the chair, die by the chair oldu tam.

eren hepten GİRİFÜSÜ olmaz umarım. levi da güme gitmese bari onu durduracağım diye.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

animenin son bölümünde gösterilen framelerden bazılarının daha serinin ilk bölümünde eren'in gördüğü hayallerle aynı olduğunu yakalamışlar. eren yaşanacak olayları öncesinden görüyor. o zaman izleyince de anlamamıştım yine anlamadım. ya olacak her şey öncesinden belli, herkes hep aynı rolü oynuyor, ya da time travel muhabbeti var. ilk bölümün adının To you, 2000 years from now olması eren'in (en azından bilinç olarak) geçmişe gitmesine işaret olabilir. kruger'in armin ile mikasa'yla ilgili söyledikleri ve paths'ın açıklanması da yine time loop teorisini destekliyor.

ben içinden çıkamıyorum siz ne düşünüyorsunuz? yazar 200e kalmadan bitiricem diyor ama 10 yılda 100 chapter yazmış. temiz 5 senesi var bence daha. bitmez bu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
valla beklenebilir o tür şeyler çünkü mind control, memory control vs ne lazımsa ekliyor mangaka güçlere ilerledikçe. ben şaşmam artık.

112

dohtor bu ne, neler oluyor lol. eren tam girifüsü oldu, levi güme gidecek galiba arada onca yıl her kurtardıktan sonra.

yalnız mangaka çok fazla fantastik kural koymaya başladı ya death note gibi, hikaye ilerledikçe "falan filan falan çünkü böyle doğaüstü kontrol gücü var" vs ekleniyor yeni yeni. hoşuma gitmiyor bütün hikayedeki pürüzler böyle bağlanınca.

şurada gelinen noktada eren ve marley kaçkınlarının kazanmaması hani hikayede istenen gidişat herhalde ama nasıl toparlanacak şu noktadan sonra emin değilim. bu son planı şu bitişten sonra yapabilme ihtimalleri yok gibi, bakalım. coup arc gibi gene ama daha ilginç en azından.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...