Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2


axedice

Öne çıkan mesajlar

"

We are currently reviewing our partnership with Activision Blizzard, given concerns about the progress being made to address continuing allegations regarding workplace culture, especially the treatment of female colleagues and creating a diverse and inclusive environment. While we complete the review, we will pause the release of a Lego Overwatch 2 product which was due to go on sale on February 1, 2022.

"

Lego spokesperson

-

Oh olsun

Kapattıkları gün bayram günüdür

Her yıl kutlanır

..

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşte dlss çıktığından beri bunu ne zaman yapacaklar diyordum, nihayet yapmışlar. Büyük olay cidden, dlss ile beraber kullanılabilmesi de muazzam bir avantaj. Az miktarda performansdan ödün verilebilen oyunlarda hatırı sayılır bir kalite artışı olacak. Gerçi dlss’in daha çok yaygınlaşabilmesi önemli, onun olmadığı yerlerde fsr ile beraber kullanılırsa nasıl olur acaba, onu da test ederlerumarım. Çok sevindim ama gösterilen sonuca. ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Halo'yu PC'ye ilk çıktığında oynamıştım biraz ama sarmamıştı bırakmıştım. Yenilenmiş grafiklerle oynayayım dedim de, ohoo ne uyduruk oyunmuş bu Halo... COOP olması iyi, yoksa tek başıma bitiremezdim herhalde.
Ben açıkçası bu oyunun 20 senedir "THE FPS GAME OF ALL TIME, ALL TIME!" şeklinde piyasada öne sürülmesini anlamış değilim.
Wolfenstein 3D, DOOM, DOOM II, Quake, Quake II, Quake III, Unreal, Unreal Tournament, Duke Nukem 3D, Blood, Blood II, Kingpin, Deus Ex, System Shock, System Shock II gibi oyunları çöpe atıp da sadece bu oyunu öve öve göklere çıkartacak kadar ne var bu oyunda diye düşünerek oynadım ama sonuç sadece içi boş.
Her bölümde aynı düşmanlar, silah dengelerinin kötülüğü, arka arkaya aynı bölüm tasarımının tekrarlandığı bölümler, kendisini tekrarlayan tekrarlayan tekrarlayan tekrarlayan tekrarlayan tekrarlayan oyun yapısı ve en sonunda da oyunun sonundan taaa en başına kadar gerisin geri gitmek...
Bir de bu oyuna tüm oyun dergileri ve incelemecileri 100/100 vermiş işin komiği. Oyun sektörünün "satın alınmışlığı" taaa 2001'den kalmaymış demek ki.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

35 dakika önce, Bone dedi ki:

2001'den önce oynadığım FPS'lerin çoğu Halo'ya bin basar.
burada tepki çekecek o dediklerim farkındayım da, sonuç olarak bu kadar tırt bir oyunun hala günümüzde bu kadar övülmesine tepkiliyim ?

Halo1 bana FPS mide bulantısı ve baş ağrısı yapmıştı, ama çok sevmiştim o zamanlarda? 

Halflife2 ve Fallout3te yaptı gerçi asdf

Shadow tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...