Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2


axedice

Öne çıkan mesajlar

On 22.10.2021 at 16:39, Oce4n dedi ki:

koymuşlar aslında video

 

sat sat bitiremediler

Bunu ilk teaser sanmistim koymuslar meger. Guzel olmus karikaturize. Fiyat cok ama bize gore.

 

baska sekilde oynariz affetsinler, eskiden aldigim shark kartlara saysinlar dvs.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son zamanlarda Rogue Lords denen bi' oyuna sardım. İndirimde ilk çıktığında almıştım, şimdi fiyatına değer mi bilmiyorum ama eli yüzü çok düzgün bi' oyun. Ufak bir balance sorunu vardı ama sanırım onu da çözüyorlar, o haberi görüp topic açma niyetindeydim ama üşendim buraya bırakıyorum. Bence bi' bakın derim. Keyifli baya.

https://store.steampowered.com/app/1069690/Rogue_Lords/

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

uzun yıllardır kur sabit ya steam fiyatları değişmez, en azından usdye göre valve suggested price değişmez. ölü ekonomili ülkeye fiyat güncelleseler satamazlar zaten

bazı publisherlar volvo suggesteda ağır bindirim koyuyor o ayrı

Silphatos tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bazi publisherlari anlamiyorum. 500 lira fiyat koyarsan tr'de 10 kisi alir demiyor mu firmada kimse? Neden daha fazla satis icin daha dusuk fiyat koymuyorlar.  Ets witcher falan ulkenin genetik oyunlari oldu resmen, hala patir patir aliniyor. Hep yerel fiyatlandirmadan.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

9. nesil kol aldım ben ? Windows 11'e güncelleyince Share tuşu da çalışmaya başladı, kullanıyorum güzelce.

Konsol oyun fiyatları Steam'e göre uçmasaydı ama Series X almayı düşünüyordum, sırf Steam ve Epic fiyatları ve indirimleri nedeniyle PC kurdum. Yoksa konsol daha rahat. 4K gaming şimdi yapmayabilirsin, ama ilerde yaparsın yani.

Oyun fiyatlara böyle uçmaya devam ederse ama 1 yıl sonra %70 düşen PC fiyatları bile çok gelmeye başlayacak, konsol iyice ülkeye uygun olmamaya başladı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Series S e hiç girişmeyin derim bir kere SSD si 500gb e bunun bir kısmını sistem yiyor, bazı oyunlar 100gb ı aşıyor. En caydırıcı yönü bu ilk olarak. Series x 1TB ssd.

İkinci olarak elle tutulur bir performans farkı var Series S de. Bazı oyunlar iyi optimize edilmeyince Series S fps düşüşü alıyor 1080p de bile. 

6.7k civarı Series X bulunuyor sanırım sıfır. O donanımı Pc ye toplasan herhalde 15k lık bir sistem yapman lazım. Dediğim gibi oyunlar hem ucuz hem gamepass inanılmaz iyi içerikli konsolda pc gamepassi falan gibi değil. 

https://www.xbox.com/tr-TR/xbox-game-pass/games#

Ayda 44tl mi ne gamepass de netflix gibi bas geç sonra gelsin release de bile AAA oyunlar. Forza 5 de geliyor bu hafta. Bethesda oyunları, EA oyunları vs vs dolu. Release de gelmeyen AAA oyunlar bile bir kaç ay içinde düşüyor ya da baya ucuzluyor. BF 5 falan bile var içinde. 

Konu pc gaming ama hem zaman azalınca hem koltuğa uzanıp az zamanı konsolda efektif geçirmek çok zevkli.
Bir de loadingler inanılmaz konsolu kapadın gittin yattın, ertesi günü işten geldin açtın 2snyede kaldığın yerde oyunun içindesin oyun loadingi falanda yok Quick Resume ile. SSD yi ram gibi kullanıyor.

Yukarıdaki gta remasterlar bile day1 free to play gamepassde.

Edriel tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...